-
Din intamplare, am dat peste pagina asta
Iar din intamplare, am observat ca "Go2Net" apare in lista lor alaturi de semnul Registred TradeMark ...
Probabil, stiti si voi de www .go2net. ro ...
Acum vin si intreb, cat de "in pom" sunt baietii de la go2net oradea ?? Ei stiu ca se afla pe teren minat ? La ce riscuri se expun ? :rolleyes:
-
Probabil ca nu stiu. Asa cum probabil multi nu stiu ce e TradeMark.
Ar trebui sa dezvoltam o discutie legat de legile si ceea ce implica ele.
Eventual poate facem o Subcategorie pentru partea legala in Intenretul romanesc.
-
N-ar fi rau ... Cred ca in cazul lor (si in alte cazuri la fel) e destul de .. groasa treaba... :)
-
Ce categotie fac, si unde.
SI cum tu Krumi tot spuneai ca o categortie de plagiat nu are rost (desi face subiectul acestui forum de atatea ori) de ce ar merge una de trademark ?
Si daca fac una de trademark, ma lasi sa facem si una de Plagiat (sa scot text-ul SEO de acolo... suna aiurea)
Huh shefu ? Ma lasi ? :D
-
Dupa cate stiu eu SEO se ocupa de text si nu de design.
Tot dupa cum stiu eu categoria de seo plagiat are subiecte specifice. Un topic de plagiat design nu deranjeaza doar ca trebuie bagat intr-o categorie specifica.
Nu inteleg de ce asa multe retineri in a face categorii noi ptr. discutie. Subiecte sint destule.
Erwin deasemenea a cerut o categorie pentru publicitate.
Din partea mea...cu cat discutam mai multe, cu atat stim mai multe. Doar ca sa fie pe "cäprärii".
:D
O sa discutam si despre asta la intalnire.
Ps: nu categorie despre trademark, ci despre legi. Avem doar un topic momentan.
Categorie= sectiuni Seopedia. Obisnuinta ODP.
-
SEO = tot ce tine de optimizarea unui website : imagini, text, flash, filme, etc.
Vorbim la intalnire da :rolleyes:
-
-
Atunci pe mine ma intereseaza partea de text din SEO.
Ideea era alta (lasand la o parte discutiile despre ce e si ce nu e SEO in viziunea noastra - ar fi un topic bun asta!!!) Plagiat SEO nu ar trebui sa fie acelasi lucru cu Plagiat Design. Imaginea e imagine si textul e text.
O categorie despre legi ar trebui sa avem, la fel cum ar trebui sa avem si pentru design sau altele care merg cu SEO.
Parerea mea.
:rolleyes:
-
Subcategorii, zic eu. Sa incercam sa tinem forumul specializat.
-
Mmmm... a little dispute... care ar trebui sa aibe loc in "Discutii administrative" ... :p