pe timp de iarna, e prea mare distanta de la craiova. la vara, la constanta![]()
pe timp de iarna, e prea mare distanta de la craiova. la vara, la constanta![]()
Toti aveti scuze si vrajeli
Eu m-am dus instant la cluj intr-o sambata.
Dar ... asa sunt eu spontan.. Altii vad ca nu .. Nici pt o cauza buna![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Daca mai aveti un loc, count me in.
SeoPedia meeting intre cei din Bucuresti.
Fain (ca sa citez pe cineva :p ) doar ca o sa fie intre voi cei care va cunoasteti.
Ps: nu uitati de optimizare.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Postat în original de Krumel @ Dec 2 2005, 07:15 PM) [post=7459
Ar trebui sa facem si noi cei de prin moldova o intalnire in paralel... webcam-uri si proiectoare si in Bucuresti si in Iasi si iese cea mai conferinta. Daca voi aduceti proiectorul (nu de alta dar vreau sa vad si cum arata Eve-Online pe el :]
SeoPedia meeting intre cei din Bucuresti.
Fain (ca sa citez pe cineva :p ) doar ca o sa fie intre voi cei care va cunoasteti.
Ps: nu uitati de optimizare.
[/QUOTE]
Ar trebui sa facem si noi cei de prin moldova o intalnire in paralel... webcam-uri si proiectoare si in Bucuresti si in Iasi si iese cea mai conferinta. Daca voi aduceti proiectorul (nu de alta dar vreau sa vad si cum arata Eve-Online pe el) dau eu berea
![]()
Salut!
Bere?!?
S-ar accepta si membri noi? Probabil ca cei de pana acum va cunoasteti, de asta intreb.
Mi-ar fi facut placere, daca nu ar fi trebuit sa plec in Craiova - care nu-i chiar departe, cum zicea @lixor
Daca da membrilor noi, ma inscriu pt. urmatoarea; daca nu, nu.![]()
Intrunirile nu sint secrete si nici pe baza de "initiere".
Nou sau vechi, e tot membru SeoPedia.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
A fost un mini-meeting.
In doua sapt. va fi cea in care ma astept sa vina si cei din provincie
PS: Seopedia nu deconteaza biletele de tren![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)