too late, @miromulus!![]()
too late, @miromulus!![]()
Te iubesc si pe tine Mihaita. Tot adanc
Miromulus ... Vrei si tu ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
In stilul asta mai bine ne gandim sa optimizam site-ul si forumul pentr]Postat în original de Cristian Mezei @ Dec 7 2005, 02:18 PM) [post=7563
Te iubesc si pe tine Mihaita. Tot adanc
Miromulus ... Vrei si tu ?
[/QUOTE]
In stilul asta mai bine ne gandim sa optimizam site-ul si forumul pentru matrimoniale. :lol: :lol:
DONE.Postat în original de miromulus @ Dec 7 2005, 12:34 PM) [post=7568
![]()
Post-ul asta trebuia pus la bancuri; te face sa razi, nu gluma!
Cristian, mai poti? Chiar cu toti?!? Te-ai gandit ca ai putea castiga din asta?
google search: mare si tare! => Cristian.![]()
Mosilor, eu acum am revenit, si am vazut ca faceti misto de mine. Ba pai ce-i asta, imi stricati imaginea ce [...] astazi si maine si [...] da' ce [...] facem noi aici?
Imi permit sa fac un double post ("da cine iti da voe?!" "IO!!!!!"): pt. informatia ta stavroghine, is perfect heterosexual, ca n-am noroc e alta (forget I said that <_<). Io am zis ca arata mai misto in poza asta decat in ailalta si tu intelegi altceva pai sa [...] ca eu nu transmit mesaje subliminale aicea, d]Postat în original de necropsique @ Dec 1 2005, 04:50 PM) [post=7416
Se pare ca Andy are de mic atractii..... "extravagante". Sta prea mult in fata calculatorului
[/QUOTE]
Imi permit sa fac un double post ("da cine iti da voe?!" "IO!!!!!"): pt. informatia ta stavroghine, is perfect heterosexual, ca n-am noroc e alta (forget I said that <_<). Io am zis ca arata mai misto in poza asta decat in ailalta si tu intelegi altceva pai sa [...] ca eu nu transmit mesaje subliminale aicea, dea?
Acum m-am prins, de-aia nu vroia sa colaboram cata, ca m-ati facut voi poponarBa si io care aveam incredere in voi, n-aveti pic de demnitate. :mellow: Sa va fie rusine ba, ma duc sa ma culc.
![]()
Unde arde?
Good jokes don`t come easy...
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Care mi-ati suparat ma pustiul ?
Cereti-i scuze...
Serios acum![]()
M.I.S.A. ? :blink: La ce conferinta/intalnire/party va referiti in titlul topicului ?? :blink: Party in pijamale ?!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
@toto eu ma gandesc ca la incepututl anului - primavara, sa facem o L.I.S.A.
Nu as putea sa iti spun ce inseamna.
Dar am fi incantati daca ai participa si tu.
Defapt, la cati mai multi..cu atat mai bine.
Dar mai e pana atunci.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)