si eu as fi venit ... dar nu am cu ce ... de la craiova la bucuresti e distanta cam mare ... si timpul nu imi permite ... poate peste cativa ani :D
Versiune printabilă
si eu as fi venit ... dar nu am cu ce ... de la craiova la bucuresti e distanta cam mare ... si timpul nu imi permite ... poate peste cativa ani :D
Eu sunt in bucuresti, asa ca pot aproape oricand. Ar fi bine sa se fixeze de admini cateva date si apoi sa votam care sa fi mai potrivita. data cu cele mai multe voturi (confirmari de participare) ramane cea fixata. de asemenea si locul trebuie ales.
Daca data e stabilita, e perfect.
Numai sa spuneti si locatia intalnirii si sa-mi desenati si mie o harta a bucurestiului!
Sper sa ajung.
De data asta, cred ca pass.... pentru ca e prea aproape de due-date-ul juniorului :). Maybe next time :)
Si eu sunt interesat sa particip la o asemenea intalnire. Astept noutati in privinta vreunei hotarari :D.
E posibil sa vin si eu cu sandossu din Pitesti. Va anuntam cand se apropie data respectiva
Puteti sa ma treceti si pe mine pe lista pt 27 octombrie. Vin cu placere, mai am multe de invatat. Care sunt informatiile suplimentare: locatie, program, ...
Vad aici 20 pentru da. Cristi?
merge de un fotbal pe terenul artifical:)
mi-ar face placere sa vin dar nu pot promite in momentul asta..
se pare ca nu toti avem acces, sau doar eu :(
ori e prea tarziu la ora asta?
Doar pentru initiati.
Announcement: Intalnire SeoPedia in Bucuresti
care e treaba cu initiatu??Citat:
inscaun, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.