Eu sunt ok si vineri ;)Citat:
@ AntonioTony, Duta constantin si nRazvan: Puteti fi mai flexibili?
Versiune printabilă
Eu sunt ok si vineri ;)Citat:
@ AntonioTony, Duta constantin si nRazvan: Puteti fi mai flexibili?
După niște consultări (pentru a fi mai eficient pentru cei care-și termină activitățile la ora 17:00 și trebuie să ajungă acasă mai repede pentru a nu păți ceva cu nevasta) s-a stabilit vineri, ora 17:30, zona Unirii, începem cu cine e mai rapid și ne întindem cât putem.
Voi trimite celor care au votat (optiunile 1 si 2) un mesaj privat cu 2 sugestii de loc. Nu cred că e posibil să stăm atât de mult astfel să fi dați afară precum bețivii din cârciumi.
Văd că între timp diferența între opțiunile 1 și 2 s-a micșorat, dacă unii doresc neapărat sâmbătă și/sau nu pot veni vineri... nu înseamnă că nu se poate fac ceva si prima zi de weekend. Pănă atunci rămâne sigur varianta vineri, ora 17:30, zona Unirii.
Chestia asta ar fi trebuit planuita din timp, pentru a da o sansa si taranilor din afara capitalei. Dar poate ne organizam si noi, astia din provincie, si facem o intalnire. Special guest ar trebui sa fie Rapsodia. Eu unul chiar as vrea sa il cunosc.
1. Probabil nu este asta unica si singura ocazie. :) Sau cine stie... :D :))
2. Rapsodia iti va spune cu maxim 24 de ore inainte cand si unde trebuie sa te duci ca sa ai sansa si onoarea de a-l intalni. Si acel "unde" nu inseamna zona centrala. :D
3. Offtopic: Am trimis mesaj celor care au votat "vineri" sau si-au exprimat intentia ca pot veni si vineri.
Incerc sa ajung si eu. Doar ca programul e mai haotic, nu am toate elementele sub control.
(Sper sa mai fie cate cineva si din generatia 40+)
Rapsodia poate sa faca si altfel, depinde de zi, timp petrecut in orasul respectiv, etc. :) In Bucuresti vin intr-adevar rar si stau maxim 24 de ore - dar ... se poate si altfel [ de ex stabilim din timp - la anul revin la control dentist ]. Dar poate ca e cineva in Campina cand sunt si eu ... acolo este peste tot in centru!Citat:
2. Rapsodia iti va spune cu maxim 24 de ore inainte cand si unde trebuie sa te duci ca sa ai sansa si onoarea de a-l intalni. Si acel "unde" nu inseamna zona centrala.
Prima persoana si-a exprimat dorinta de a veni la 17:30, varianta 2 din mesaj a fost preferata si aia ramane.
Sper sa ca petrecerile tematice vor incepe mai tarziu, n-as vrea sa ma trezesc ca in cateva minute peste jumatate o vor sterge la karaoke.
Ajung si eu pe la 6.15 cred, sper sa mai fiti pe acolo.