ei , ne-om descurca noi. La urma urmei, berea se poate bea si din picioare. Aluneca mai repedeSa inteleg ca locatia este pe langa Joy, corect?
ei , ne-om descurca noi. La urma urmei, berea se poate bea si din picioare. Aluneca mai repedeSa inteleg ca locatia este pe langa Joy, corect?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
da, pe acolo
Eu nu m-am inscris inca pentru ca nu sunt sigur daca ajung.
Daca o fi sa vin, vin asa fara inscriere. Stau afara si particip uitandu-ma pe geam![]()
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
sa ti tin un loc? eventual sa mi dai un tel cand aflii daca ajungi sau nu?
aflu daca ajung pe la 4-5
daca vin ajung la timp sa prind un loc oricum![]()
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
info despre dezbaterea moderata de Bogdan Aron ( 2Parale) cu Razvan Dan (Clickshop-Romtelecom), Andrei Rosca (Spada),Sorin Vlaicu si eu.
Scurta agenda a dezbaterii:
Cum gasesti nisele profitabile?
· A venit vremea niselor in .ro?
· Micronisele cat de departe trebuie sa mergi.
· Categorii in crestere. Oportunitati pe piata din .ro.
· Cum ajungi cel mai bine la publicul niselor?
· Metode de promovare eficiente site-uri nisa SEO, PPC sau Social Media?
· Metode eficiente de monetizare site-uri nisa.
· Nise productive in .ro: trafic vs. profit.
· Nisele, tot mai sus? Probleme dezvoltare piata.
Eu o sa vin si cu niste prieteni care nu sunt pe Seopedia, asadar nu vreau sa ocup din locurile pentru seopedisti, in orice caz vin sa va salut in persoana!
P.S chiar abia astept intalnirea
Nu cunosc locatia, iar informatia ca e ceva mai mic decat Joy.. nu e chiar de bun augur. La ultima intalnire din cate stiu era cam plin pe acolo. In principiu data trecuta am fost la masa cu robyroy, kleampa, roxanan, rares si larisa. Ultimii nu stiu daca vin maine, dar vine Andrei S, Tom si daca nu ma insel iSKY. So, mi e teama ca va fi inghesuit. Oricum, va astept cu placere macar sa ne salutam, ar fi penibil sa fim in aceeasi locatie si sa nu facem cunostinta
Oricum sper sa avem masa incapatoare, pentru ca bauturile le dau eu, trebuie sa fac cinste cu locul 3 la FAC![]()
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
exista niste teorii spatiu-timp care zic ca nu poti. dar poti incerca![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)