Ce intelegi prin "esti LIMITAT RAU la resurse" ? Singurele resurse limitate sunt acele procese, in numar maxim de 25 si numarul de Inoduri, undeva pe la 250.000 (ceea ce oricum, e f mult). In rest ? Desigur, nici nu poti face file hosting.
"cum ai depasit un pic cum te suspenda". Nu e adevarat. Mi s-a intamplat sa fac din greseala, vreo 20 de backupuri la tot contul, si ocupam peste 400 de G (pe un server shared au cam 1 T de spatiu), dar m-a instiintat ca imi suspenda contul daca nu las un singur backup. Si pt ca nu eram prin preajma in acele zile, nu am vazut emailul de avertisment. Si m-am trezit ca am contul suspendat.
Oricum, le-am trimis imediat email si in maxim 5 minute, toate siteurile mele erau din nou online.
Acum, pe contul meu am aproximativ 70 GB de spatiu ocupat, si nu imi spune nimeni, nimic. Acum ating uneori limita de 25 de procese deoarece am 4 siteuri cu trafic de peste 2000 de useri unici pe zi. (+ altele cu trafic mai mic).
Cu toate ca am multe siteuri, abia am atins 75.000 de Inoduri. Ceea ce inseamna ca pana la 250.000 mai este.
Data viitoare cand mai faci o afirmatie genul "dar esti LIMITAT RAU la resurse", argumenteaza