Bine v-am găsit.
Ce pareri aveti despre Webarena.ro ?
Care sunt plusurile si minusurile ?
Versiune printabilă
Bine v-am găsit.
Ce pareri aveti despre Webarena.ro ?
Care sunt plusurile si minusurile ?
SSL nu dati?
eu vreau sa achizitionez un vps..ma gandeam ca ma puteti ajuta daca este ok hostingul
am avut la hostinger..si sunt cam dezamagit..probleme cu cpu..si altele..nu vreau sa intru in detalii
cunosc pe cineva care are host de la ei..si a zis ca e bine..
Si ce oferiti in plus fata de altii care ofera fix aceleasi specificatii la fix acelasi pret?
Adica de ce v-ar alege cineva pe voi?
Site-ul pare a fi facut pe genunchi in 30min, nu cred ca are vechime mai mare de o saptamana, pare a fi facut special pentru topicul asta :) , poate prinzi 2-3 fraieri de la care sa le iei 2-3euro si cam atat, nu mai e ca pe vremuri cand forumul era plin de fraieri cu bani care aruncau in stanga si dreapta.
Vezi ca la sectiunea de social jos in footer ati lasat paginile de facebook si t ale celor care au facut template-ul :)
Eu intreb ceva..voi raspundeti altceva
Ma rog o sa caut si alte pareri in alta parte
Multumesc pentru efort
O zi frumoasa
wrong topic
eu vad ca e tot acolo...
daca era hostul meu nu imi bateam capu pe forum cu lucruri din astea, foloseam seo si alte metode
nimic despre backup la "shared"
e util de prezentat si in ce locatii sunt gazduite serverele (cele shared ca cele gazduite am vazut) si de ce e de incredere locatia respectiva
despre design nu e prea mult de zis fiind un template
preturile sunt asemanatoare cu ale altor companii, nici aici nu e mare lucru de imbunatatit
ca si idei de promovare, ori sa oferiti transfer gratuit de site sau hosting gratuit pentru diversi sau gratuit primele x luni, e greu sa-i faci pe oameni sa-si mute site-urile fara un beneficiu major
Vad ca insisti, uite aici!
Get social with us! ;) minune, a disparut! Dar iata ca au reaparut cu link-urile catre paginile sociale ale .... celor de la whmcsthemes
;) Fara nici o rea intentie. Am vazut ca ceilalti au depistat ca se fac modificari pe site in timp ce se discuta despre acesta, ceea ce ne da de inteles ca cineva citeste informatiile scrise pe acest forum si pune in aplicare. Considera un review din partea colegilor ceea ce scriu si nu un atac la adresa ta.
la contact am observat ca este un datacenter..pe google arata ca este si o firma care se ocupa cu mai multe lucruri..
in loc sa ma " certati " ca si cum ar fi hostul meu, un raspuns mai bun era " vezi ca nu are SSL " sau " vezi ca ar fi oferte mai bune la x sau y care sunt mai cunoscuti avand o reputatie buna
la hostinger am avut si nu mai vreau
Un site care ofera hosting, preturi similare cu ale altora. Marele minus: nu are referinte nici de rau, nici de bine.
Sfat amical: nu cumpara de acolo, nu am gasit date de contact de la vreo persoana juridica, din contul de facebuc ajungi la altii whmcsthemes. Sigur gasesti servicii cu traditie si cu referinte despre ele.
Prin 2013 a fost prima tentativa https://web.archive.org/web/20130606...ebarena.ro:80/ unde vindea "Lorem ipsum dolor sit amet,"
apoi in 2017 siteul a fost relansat' https://web.archive.org/web/20170519...//webarena.ro/ "Site webarena.ro just created. Real content coming soon."
Cum a spus si Sorin nu iti indicam serviciile oferite de acel site.
I-a recomandat un prieten care e multumit.
Dar are mai mare incredere in niste necunoscuti. Pe care a venit special sa-i intrebe.
Acum pe bune, sa fim sinceri, cum ar putea cineva sa dea peste acel site, cautand la modul serios un VPS? Inteleg ca suntem mai prostuti, avem reputatie nasoala, dar chiar asa?
E naaaasol de tot, daca nu ai macar un nume de persoana sau societate nici macar nu ai pe cine sa reclami la politie.
@Mosneanu: avem pe forum cel putin 5 colegi care au firme de hosting (cu srl in coada), acum, la prima ora imi vin EHR CUI: RO33295439, https://www.experthost.ro/contact , Gupi https://hangar.hosting/contact/ Hangar Hosting, SRL (parca) si sigur mai avem colegi de care toata lumea e multumita, vechime de peste 10 ani, reputatie .... De ce te-ai lega la cap cu ciudati pe care nu-i cunoaste nimeni?