Pana acum folosesc: hostico, web365, claus, datahost.
Mai are cineva recomandari de alte firme de hosting cu pachete in jur de 1 euro? Cu uptime bun.
Pana acum folosesc: hostico, web365, claus, datahost.
Mai are cineva recomandari de alte firme de hosting cu pachete in jur de 1 euro? Cu uptime bun.
sitebunker
Spatiu Gazduire: 2GB SSD
Trafic Lunar: Necontorizat
Domenii Găzduite: 1
IP Dedicat: Optional
Adrese de email: Nelimitate
Baze de date: Nelimitate
Subdomenii: Nelimitate
Resurse Hardware dedicate
RDH Pachete de gazduire web de la 1 € / luna
Folosesc servere ultra performante dotate cu SSD si cea mai avansata solutie de stocare a datelor pentru a elimina downtime-ul determinat de defectele hardware .
"The LowEndTalk community has been abuzz with concern over HostSolutions, a popular host based in Romania. They’re well-known for their spectacular, low-priced offers. We recently interviewed Marius, HostSolutions’ owner.
News broke of troubling financial filings and many users reported their VMs are offline for a significant period of time."
https://lowendbox.com/blog/hard-times-at-hostsolutions/
Indiferent de configurația dorită, nu vă apropiați de b3 hosting. Sunt excroci, răspund la tiket după ore bune sau deloc și este posibil să rămâneți fără bani. Eu am pierdut 135.99 Euro, cu nemernicii ăștia. Am creat un articol și am făcut un pic de promovare pe el. Pe expresia "B3 Hosting", sunt după website-ul lor și după mine un alt website al lor. Am pierdut timp, bani și am fost mințit zilnic în tikete. Este o companie mizerabilă și tehnicul este sub orice critică. 135 de euro, sunt bani. Excrocii i-au luat degeaba și nu am ce face. Cu siguranță ca mine mai sunt.
Bune ambele soluții (Host Solution și B3 Hosting) pentru cerința din topic.
Cred că au variantele cele mai ieftine din piață, ar fi fost ideal să aflu ieri...![]()
Tnx!![]()
Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 21st May 2021 la 00:21.
Exista vreun test referitor la site speed pentru companiile de hosting din Romania?
Nu vad cum poti testa fiecare companie in parte, fiecare are zeci de servere, pe fiecare server sunt sute/mii de clienti, sunt prea multe variabile, singura solutie e sa ai un index hostat la fiecare companie si sa faci un test de viteza.
Nu stiu daca a mai fost mentionat, dar Chroot cu pachetul asta (link de aff) la 10 euro/an e foarte OK.
Ii folosesc din liceu(alte pachete), nu m-au dezamagit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)