Ultima modificare făcută de Rapsodia; 5th February 2019 la 12:47.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Acum m-am uitat prin oferta lor, pare interesant, pana si domeniile sunt mai ieftine. Daca e sa mai fac un site pe ro o sa incerc si hostul de la ei. Multumesc pentru sfat.
O intrebare, am vazut ca pt 1 euro pe luna poti lua ip dedicat si pt planul de 1,25 euro, e adevarat sau vrajeala de marketing? Cu 10-12 lei pe luna sa ai parte de toate astea mi se pare dubios de ieftin.
Ultima modificare făcută de Cristi Adam; 5th February 2019 la 13:28.
Nu recomand gazduire.ro
Preturi mici la inceput dupa care le dubleaza.
Asistenta aproape inexistenta. In weekjend aproape nu mi-au raspuns.
Se comporta ca un hosting de garsoniera.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Am lucrat cu ClausWeb - sunt okish: amabili, suport bun. Un minus (pentru mine) pe care l-am observat este la inregistrarea domeniilor. Daca depasesti o anumita ora - in general dupa 18, iti inregistreaza domeniul abia a 2a zi.
Buna,
- pentru cei care au un singur site ( nu foarte important ) si vor sa ramana pe cPanel va puteti muta pe un pachet de 5GB SSD free la dedicatserver.ro
- pe acelasi site am gasit preturi noi dar ok, mai mici decat la cPanel pe site ( posibil ca au un parteneriat ), vezi mai jos, la sfarsitul postului :
- Firmele de hosting care au fost cumparate de polonezii de la R22 si la care prin mutari, schimbari ...etc pot avea probleme pe termen scurt :
– xservers.ro
– Mxhost.ro
– Gazduire.ro
– TLH.ro
– HostVision.ro ( a inceput mutarea din Bucuresti la Cluj , ii preia MxHost )
– Rohost.ro
aproape de cumparare mai este si clausweb.ro
============
Preturi noi licente de cPanel
cPanel announced on the June 27th 2019 new prices for their license.
https://blog.cpanel.com/announcing-a...based-pricing/
and
https://cpanel.net/pricing/
We announce that on september 1st 2019 at the latest we'll have to adapt to the new prices.
Our new cpanel prices* , only for our network ( our clients with cloud vds and dedicated server services ):
VPS/VDS:
Cloud Admin License up to 5 Accounts - 12,5 €
Cloud Pro License up to 30 Accounts - 16 €
Cloud Plus License up to 50 Accounts - 23 €
Cloud Premier License up to 100 Accounts - 32 €
Dedicated server:
Metal Premier License 100 Accounts - 32 €
Metal Premier License 150 Accounts - 34,5 €
Metal Premier License 200 Accounts - 39,5 €
Metal Premier License 250 Accounts - 44,5 €
*All fixed plans above 250 accounts will be scaled in increments of 50 Accounts adding €5/month in incremental licensing cost per block of 50 Accounts. Pricing in EUR without VAT.
*Additional Accounts for a Metal Premier License are billed for .10 € each
Salut eu iti recomand hostriver.ro . Serviciile lor sunt de calitate. Suportul lor este extraordinar, timp de raspuns la tikete in jur de 5 minute maxim. Si preturile sunt chiar accesibile.
Conturile mele de hosting din Romania sunt toate la chroot.ro si sunt multumit pana acum (de aproape 2 ani sunt la ei). Au oferte bune de Black Friday, cu preturi mici pentru pachete platite anual, va recomand sa aruncati o privire pe oferta lor in ziua in care au reduceri.
@Emi si @AlexandruP: unde-si au datacenter-ele?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)