Mulțumesc domnilor ! O sa merg pe Hostico atunci sa vedem cum se prezintă.
Versiune printabilă
Mulțumesc domnilor ! O sa merg pe Hostico atunci sa vedem cum se prezintă.
De-a lungul timplui am colaborat fără probleme cu: MxHost, Hostico, WebFactor, Hostvision si ClausWeb. Păreri pozitive am auzit și despre Easyhost (fostul Hostway) însă nu am colaborat cu ei.
Recomand Hostico, de mai bine de un an lucrez cu ei si nu am nimic negativ de comentat ..
Am facut si eu aici un mic top al firmelor de hosting la care am apelat pana acum. Inclin deja sa cred ca e mai bine sa alegi o firma romaneasca decat una din state sau mai stiu eu unde.
Am schimbat pana acum vreo 4 firme de hosting de afară și de niciuna nu am fost mulțumit. De aceea acum vreau sa încerc la una românească.
Eu din ce am calculat peste tot cel mai ieftin e la newhost.ro. Nu reusesc sa gasesc undeva mai ieftin. Comand la ei de vreo 2 ani si nu am nici o problema.
Si comparam pachetele start ca na, alea in majoritatea cazurilor pentru orice site in wp ajung. La newhost cu 1 euro/luna ai si IP dedicat si trafic nelimitat. Si aici apare diferenta, cam peste tot pentru IP dedicat trebuie sa platesti inca 1 euro lunar si automat iti urca plata lunara la 2-3 euro.
Eu daca as avea un site unde as avea neaparat nevoie de gazduire super profi as alege mxhost.ro (mi se par cei mai tari din .ro, am avut ocazia sa ii testez de cateva ori la suport :D desi cel mai nasol la ei e ca nu ai trafic nelimitat) si cand am nevoie de gazduire mai "normala" si mai ieftina as alege newhost.
Am calculat la majoritatea din .ro si din afara si nu iesi nicaieri mai ieftin ca la ei.
Acum na, poate unii nu se uita la bani dar poate unii au multe site-uri si varianta aia cu 1 euro e best buy.
Era sa uit, vezi INTOVPS.COM ii folosesc pentru proiectele mari si sunt foarte multumit. Daca nu te descurci cu management-ul iati CPanel si cauta pe cineva sa iti configureze vps-ul. Au cele mai bune preturi de pe piata la intovps, recent au dublat pachetele, pe deasupra is si romani.
recomand claus web , iar in sua - site5