clausweb.ro se lauda cu "trafic lunar necontorizat", ca pret sunt OK, limiteaza insa numarul de conexiuni concurente.
Orice varianta ai sa alegi este bine sa ai o discutie inainte referitor la traficul pe care-l ai.
Versiune printabilă
clausweb.ro se lauda cu "trafic lunar necontorizat", ca pret sunt OK, limiteaza insa numarul de conexiuni concurente.
Orice varianta ai sa alegi este bine sa ai o discutie inainte referitor la traficul pe care-l ai.
Numarul de conexiuni concurente se refera la numarul de accesari in acelasi timp?
Daca in pachet scrie 150 de conexiuni concurente inseamna ca daca intra peste 150 de utilizatori in acelasi timp (la ora 10:00 sa zicem) voi avea probleme?
Am avut si eu in trecut o problema cu numarul de conexiuni simultane la un site cu pana la 3.000 de vizitatori/zi pana m-am mutat la o alta firma. Deci mare atentie si din acest punct de vedere. :)
stablehost.com merge foarte bine
au servere in Germania si Usa
Cred ca se refera la numarul de conexiuni concurente la baza de date (mysql), ceea ce presupune ca un singur user poate (la interogarea unei singure pagini) sa deschida o conexiune pentru contentul paginii, una pentru comentarii, una pentru categorii etc. Asta inseamna ca un vizitator poate "manca" mult mai multe conexiuni decat s-ar putea crede, mai ales daca ai un wordpress plin cu pluginuri.
Oricum, cel mai sigur e sa intrebati la tehnicul firmei de gazduire.
eu te sfatuiesc sa iei un vps de la intovps (sunt cheap, bune, unmanaged, dar daca stii putin linux... ti-l faci functional) + modul de cache la IPB... si nu mai ai probleme.
LE: uptime bun
Citat:
george@s1:~$ uptime
10:25:45 up 53 days, 5:10, 1 user, load average: 0.07, 0.02, 0.00
Iti recomand hostico suport 24/7 ,am si eu si am trafic peste 3000 si nu am probleme .
Sunt foarte seriosi si intelegatori.
+1, am cel mai mic plan de la intovps.com de aproape 3 ani, n-am avut nici cea mai mica problema cu ei, uptime extraordinar, raspuns la tickete in maxim 10 minute, mi-au oferit de vreo 2 ori suport chiar daca e unmanaged, ce sa spun, niste baieti extraordinari. ;) In momentul acesta am peste 5k unici in fiecare zi si n-am avut niciodata probleme cu VPS-ul de 512MB ram. Acum, nu stiu cat consuma IPB-ul, eu am doar instalari de WP, care nu sunt nici macar optimizate cu vreun plugin de cache.
@SylverD Ce pachet de la hostico ai pentru site-ul de peste 3000?
VPS-ul de la IntoVPS, necesita configurare, nu? Adica, banuiesc ca inchiriez serverul si apoi trebuie sa ma descurc? Cam ce ar trebui facut?
Multumesc!