daca ai un site ilegal si il hostezi in olanda, poti avea ceva probleme in Romania? Din cate stiam in olanda este acceptat warezul si nu ar trebui sa fie probleme, din ce stiti voi cum e?
Versiune printabilă
daca ai un site ilegal si il hostezi in olanda, poti avea ceva probleme in Romania? Din cate stiam in olanda este acceptat warezul si nu ar trebui sa fie probleme, din ce stiti voi cum e?
Confunzi Olanda cu Panama.
Acolo au catuse captusite cu catifea, deci este mai bine
lovelife, deja ma simt mai bine. la inchisoare nu stii cum e?
Cat timp nu se intereseaza cineva de afacerea ta, nu patesti nimic nici in romania, dar daca intri in atentia unei anumite entitati in nici o tara din UE nu prea te poti ascunde.
Totul depinde de cat de mult sunt interesati de tine
Salut,
Daca cumva vrei sa-ti deschizi un site de share (gen megaupload) poti cumpara, desi pretul este mare and vine vorba de banda garantata, din Rusia, cei de acolo nu prea inchid serverele. Insa cea mai buna recomandare ar fi sa nu folosesti domenii cu extensie din tarile care nu accepta asa ceva (com,net,org,ro,etc) ptr ca te poti trezi ca iti vor bloca domeniul.
Success in aceasta afacere (partea cea mai grea fiind partea cu publicitatea, pentru ca sunt putine companii care mai accepta sa afiseze reclame pe siteuri cu continut ilegal)
vreau sa fac ceva cu filme online
Salut,
Si in cazul asta iti recomand un serer din RU si domeniu .se si ramane aceiasi problema: publicitatea. (google nu accepta acest gen de siteuri si nici alti care probabil ar avea sume ok ptr cpm)
eu iti recomand un server si un domeniu .vg
din cate stiu, nu au legi referitoare la copyright. Cand am fost la cinema, Avatar era tras cu camera din ceva cinema din state si asta spune cam tot despre insula aia.
Dar nu se stie cand se schimba legea. Cand esti un mic infractor trebuie sa-ti iei in calcul si pedepsele. Sa vezi daca renteaza adica.
pentru ce imi trebuie publicitate? totul e sa apar bine in google.
Pentru a aduce persoane pe site-ul tau => bani din publicitate.
Edit: Daca nu faci site-ul pentru a-ti iesi ceva din el, care mai este rostul?
Salut,
Problema cu cautarile din google ar mai fi inca ina printre celelalte, deoarece google face remove la linkurile care incalca regulile de dcma sau care primesc report de copyright content (de la priprietari), si iti zic din proprie experienta ca azi iti apare linkul ok in google si maine e sters deoarece gmc sau alte companii marii platesc sume destul de marii atre alte firme pentru urmarirea continutului ilegal.
Stiu ca cineva zicea ca foloseste un fisier txt uploadat pe un blog, impreuna cu un <?php echo get_file_content("adresasite/link.txt"); ?> pentru a afisa link-urile catre site-urile care pot disparea din google. Si chestia e ca apoi cumperi alt domeniu si continui, facand 301 redirect catre noul site. De exemplu, filme[an] . tld (sunt mai multe, si in fiecare an schimba domeniul) ar putea face asta, pentru a nu pierde link-uri de calitate.
Ideea e ca, daca te banneaza, trebuie sa te reintorci in topurile cautarilor, cat mai repede posibil.