vreau sa gazduiesc un server de samp(san andreas multi player) si nu consuma foarte multe resurse asa ca nu imi trebuie dedicat
Versiune printabilă
vreau sa gazduiesc un server de samp(san andreas multi player) si nu consuma foarte multe resurse asa ca nu imi trebuie dedicat
am avut si eu server de samp, in cazul asta te sfatuiesc sa eviti acele oferte in care ti se ofera ori gratis ori la pret mic server gata facut, unde practic tu ai nevoie doar sa-ti pui gamemode-ul. Majoritatea se ofera doar pentru a avea ocazia sa-ti fure gamemodul. Mai bine un VPS si ai fisierele in siguranta. Succes cu serverul :)
Salut,
Eu iti recomand sa cumperi de la toolz.ro, preturi si calitate foarte bune, sunt client acolo de aproape 4 ani de zile, au fost uneori probleme in acesti ani, dar s-au remediat rapid, ca la orice firma mai exista si probleme uneori.
In raport pret/calitate eu spun ca se merita.
Da, cei de la Krond par ca si cum ar fi de la inceputul internetului.
Din cate stiu au datacenter propriu, conexiunea la internet era asigurata anul trecut prin TeenTelecom (primul "Level3 European Master Reseller" din Romania).
Deocamdata am gasit host, 69host.ro. Ar mai fi Portalul clienților - HostServere.Ro - Hosting profesional, despre care mi-a spus cineva ca este de incredere.
acum stie cineva un scripter pentru server? Vreau sa imi faca un mod la comanda, pentru ca eu nu ma pricep deloc la asa ceva.
Eu iti recomand hostico.ro sau xservers.ro
Sunt bune si la pret si la calitate.
eu cred ca au dedicate inchiriate la mediasat Servere dedicate - Mediasat , nu cred ca poti avea un datacenter intr-un apartament :)
Asa stiam eu, nu am niciun ip ca sa verific unde mai sunt acum. In masura in care ai tu... Se face un tracert rapid si ne edificam ce si cum.
LE: Vad ca totusi si la ei pe site sustin ca au datacenter propriu: https://www.krond.org/contact.php