-
BrainHost - păreri!
BrainHost
Ați auzit de această firmă?
Aveți găzduire la ei?
Ce părere aveți de ei?
Mă gândesc să trec la ei pentru găzduire și aș vrea să aflu păreri, opinii, sfaturi despre ei, dacă sunt serioși, dacă se merită să cumperi găzduire de la ei, etc. Orice sfat/părere/sugestie sunt binevenite.
Mulțumesc!
-
Nu ii cunosc insa daca doresti iti recomand cu toata increderea o firma la care am hosting si admistrator e o persoana super.
-
am cumparat gazduire de la ei anul trecut pentru niste site-uri mai mici. N-am avut nici un fel de problema cu ei pana acum.
-
Eu am de la BrainHost de jumatate de an si sunt o firma ok chiar daca nu este foarte cunoscuta.
-
Mulțumesc @Emil Chelariu și @val33ntyn pentru răspunsurile voastre. Până acum două păreri pozitive, deci e de bine. Puncte în plus pentru această firmă. Iar eu sunt tot mai convins că o să cumpăr găzduire de la ei.
-
Eu am două pachete de la ei pentru două blog-uri, nu au fost probleme niciodată, se mișcă super bine și chiar îi recomand pentru site-uri cu un traffic de până la maxim 10K unici pe zi.
-
-
Eu m-am mutat la ei de vreo 2 luni de zile. Pana acum nu am avut probleme, blogul se misca excelent. BrainHost ofera servicii de calitate la preturi super ok. Recomand :).