Mai exista n topicuri cu host-uri, chiar crezi ca era necesar sa deschizi inca unul unde sa faci reclama unei singure firme si sa-ti pui link de afiliat? Just sayin'.
Versiune printabilă
Mai exista n topicuri cu host-uri, chiar crezi ca era necesar sa deschizi inca unul unde sa faci reclama unei singure firme si sa-ti pui link de afiliat? Just sayin'.
Unii se gandesc ca se pot imbogati cu asemenea metode .. eh, prefer sa ma opresc aici.
Nu caut să mă îmbogățesc și nici nu încerc să fac reclamă acestei firme. Nu am nimic de câștigat. Dacă ți-a plăcut recomandarea mea și vrei să folosești această firmă de hosting poți folosi dacă dorești link-ul meu de afiliat ca semn de recunoștință. Asta mi-ar aduce mie 0,2$ - nimic mai mult. Această alegere îți aparține.
După cum ați văzut, părerile sunt împărțite, fiecare e mulțumit de firma sa. 1nesco mi-a recomandat o firmă bună, probabil am s-o recomand și eu mai departe la cineva care dorește acele facilități oferite.
Nu doresc să intru în nicio polemică, iar dacă acest topic vă deranjează, îl puteți închide / șterge.
@florin
Colegii vor sa spuna ca e deja un subiect deschis pe zona de servicii hosting romania si din cate stiu, forumul nu permite link afiliat.
Ca sa nu ajungi iar pe roz, fa-ti timp si citeste forumul :)
Personal nu vad nimic rau in faptul c-a prezentat o firma de hosting (intr-un nou topic) pe care o recomanda si nu merita sa fie pus pe rosu. Daca deschidea un topic despre mxhost, da, probabil ca merita sa fie pe rosu pentru ca deja exista pe forum discutii despre.
Vezi tu, daca am face toti asa, ar fi un haos total pe forumul asta...
Eh, nu se intampla asta :).
Preturile nu sunt prea diferite fata de piata noastra...
Aici vin problemele cu peering si suport care de multe ori te scot din minti.