-
cum creez un player?
Daca stie cineva de aici, cum pot face sa creez un player care sa-mi blocheze pluginurile browserelor . Am cumparat un cont pro de la vimeo dar video-ul meu tot poate fi descarcat prin programe gen ant video(mozilla firefox browser). Am inteles ca se poate crea un player care sa-mi preia video-ul de pe vimeo dar totodata sa blochez acele pluginuri.
Imi cer scuze daca am gresit categoria dar nu am gasit alta mai potrivita acestei intrebari !
-
Oricat te-ai chinui tot iti vor fi furate video-urile prin programe gen camtasia studio care-ti inregistreaza ecranul.
-
da, dar macar sa se chinue respectivul. cat timp inregistreaza cu camtasia studio nu mai poate deschide alte pagini, deci s-ar chinui foarte mult si cred ca ar lasa-o mai usor. Cam ce solutii ar fi ? Ma poate ajuta cineva ?
-
Eu sincer nici nu cred ca se poate. Poti 'fura' video-urile de pe aproape orice site exista(youtube, vimeo, peteava, bla bla).
-
Incearca sa pui un watermark pe fisierul urcat pe site. Daca cineva vrea sa copie un filmulet postat, este imposibil sa il opresti.
-
Orice player flash downloadeaza video-ul in PC-ul utilizatorului in timp ce acesta ruleaza, deci e imposibil sa il protejezi.
-
Are foarte mare dreptate Alex Dumitru. Daca un utilizator doreste sa vizualizeze un film acest este descarcat automat pe calculatorul acestuia si abia dupa aia il poate vizualiza, iar ca stoapre a ceea ce vrei tu, nu se poate face nimic in aceasta privinta.