-
Free CPanel Host
Faca aveti nevoie de un ip nou pentru un proiect micut , am gasit acest host care ofera si un pachet free .
Web storage: 1 GB
Monthly traffic: 5 GB
Domains : 1
Price per year: $0
Personal nu l-am testat, dar urmeaza sa-mi fac cont.
www.hostblox.co.uk
-
Registration name: John Smith. Registrant type: UK Individual. Alexa Rank: 15,133,000 Aveti grija ce hostati. :)
HostBloX.co.uk - Host Blo X
-
Web storage100 MB
probabil un alt tip care viseaza sa dea lovitura in industria hosting-ului :)
-
Traim vremuri in care tarifele de hosting au ajuns ridicol de mici, asa ca eu personal nu mai vad rostul unui hosting free pe care nu ai niciun control... Probabil se considera reclama mascata daca voi da un nume, insa stiu o firma serioasa cu care am colaborat destul de mult unde pachetele de gazduire incep de la 0,75 euro pe luna - 250 MB spatiu pe disc, 25 GB trafic lunar, PHP5, mySQL, etc. Daca va intereseaza, va raspund cu mesaj privat cu numele firmei si URL-ul, dar probabil e doar una din zecile de firme care ofera asa ceva.
-
Nu e chiar gratuit, dar hostable ofera un an de gazduire gratuita pentru inregistrarea sau transferul unui domeniu. Exista intotdeauna si varianta de addon domain la un amic ce detine resurse pe care nu le foloseste in mod constant. Daca e un proiect caritabil e relativ usor sa gasesti gazduire gratuita.
-
Sincer daca vine vorba sa testezi un script sau un cod, e posibil sa nu mai stii cum remediezi erorile din script.