-
Eu folosesc gazduire de la o " firma " din constanta ( de fapt un PFA numit Cristian Seceleanu ) isi spun Bluepink .
Primul cont l-am luat gratuit de la ei in urma cu 18 luni aveau pe atunci 3 tipuri de gazduire gratuita.
Cont gazduire Afiliat ( cu baner pe site)
Cont gazduire Educational ( detin 1 cont )
Cont gazduire proiecte Open Source ( detin 1 cont )
Am fost multumit de ei asa ca am luat si un cont pe bani,
Cam asa arata uptime-ul: dl.dropboxusercontent.com/u/17279480/%3F/uptime-robot.png
Nu sunt reseleri au propriile servere, au un panou de administrare a contului facut de ei etc.
-
Eu folosesc de la nshost.ro, mi se pare cea mai buna si cea mai ieftina firma. Va recomand tuturor.
-
Am un VPS de la mxhost. Uptime pe la 96-97%. Probleme zilnice. Caut alte solutii. Cont de reseller pe webfactor, foarte multumit. Conturi pe shared la romarg, ok tehnic, groaznic pe contractare si customer care.
-
Eu ii recomand, in continuare, pe cei de la NewHost.ro. Am peste 23 de siteuri la ei, unele apartin unei faimoase "instituii de invatamant in domeniul economiei". Sunt foarte multumit de ei.
Toate conturile sunt shared. Ieri au inceput mutarea in centru NXDATA2. Ramane sa vedem cat de "buna" este alegerea lor.
-
Eu am dat de hostgate.ro . La prima vedere pareau niste tepari datorita preturilor extrem de mici si mi-a luat foarte mult sa ma mut la ei, mai ales dupa ce am avut mari probleme cu despregazduire. Am zis totusi sa incerc si pana acum chiar nu sunt dezamagit.. :D
-
Ce parere aveti despre xservers.ro pentru un site de afiliere? Merge bine? Intrebare pentru cei care au testat? :) Multumesc
Ps. Sau ce host ieftin sau nu chiar ieftin, sa fie bun... pentru un site de afiliere, 3,4 ..
PPs: Sau vad ca multi folosesc clausweb.ro si are pret foarte bun, ce parere aveti?
-
E bun xServers.
E bun ClausWeb (pachetele SSD)
E bun CH-Center.com (gazduirea lor shared e de tip cluster, serverul MySQL e pus pe SSD-uri, ip dedicat)
E bun Hostico (suport 24/7)
-
Eu am de la hostico si sunt foarte multumit. Nu am avut probleme pana in prezent.
-
Am de la IntoVPS de un an si sunt super ok. La fiecare nelamurire mi-au oferit suport prompt.
-
Folosesc zooku pentru gazduire si pana in momentul de fata nu am avut nicio problema cu ei. Suportul pentru clienti este ok.