Buna , de o vreme mam gandit sa imi achizitionez un hosting reseeler , detin 1 site , si am multi prieteni care fac acelasi lucru + site`ul firmei la care lucrez.
Mar interesa o ofera de reseeler pe care mio puteti recomanda.
Multumesc.
Versiune printabilă
Buna , de o vreme mam gandit sa imi achizitionez un hosting reseeler , detin 1 site , si am multi prieteni care fac acelasi lucru + site`ul firmei la care lucrez.
Multumesc.
@reallast - În România recomand: Claus Web (client), CH Center (fost client), MX Host, xServers, NixServers, etc.
Iar de afară: HostGator (fost client).
Off topic:
Se scrie "reseller", nu "reseeler". Și scrie te rog cât de cât românește. :D
Recomand Smart-Hosting (fost client)
off:
@robciucionut Daca ar fi sa o luam romaneste, Reseller este cuvant romanesc? :))
Recomand krond.org :)
Cristian - daca te uiti atent sunt si greseli gramaticale in limba romana :D gen "mar", "mam", virgule puse aiurea...
@Nica Cristian - Când am zis "scrie românește" m-am referit la:
Bineînțeles, toată lumea greșește. Eu doar ți-am atras atenția. :)Citat:
Multumesc.
Corect baieti, my bad. Oboseala isi spune cuvantul :)
claus.ro
Eu ti-as recomanda ch center , ns host si despregazduire.ro .
despregazduire.ro (client) daca vrei iti pot da si cupon de reducere.
mersi de sugesti, apreciez.
asta e cea mai tare ... toata lumea gresteste.... ASTA E TOTAL AGRAMAT...
ca mai gresesti o litera, o virgula .. e de inteles.. sunt greseli inerente..
dar...nu se poate sa iti bati joc astfel de limba romana...
ar trebui specificat clar in regulamentul seopedia : limba ROMANA : obligatoriu !
ma intreb ce "firma" isi lasa site-ul pe mana unuia ca tine :)
on topic : mergi la scoala.... ai 22 de ani... nu e totul pierdut... inca...
@superbus - Ori e prea tarziu, ori nu vad bine. Unde am gresit? :|
Pai depinde foarte mult de buget pentru ca piata este atat de larga incat chiar nu stii ce sa alegi (nu ca ar fi un lucru rau). In plus, depinde mult si sursa 'nationalitatea' lui.
Pentru .ro recomand: xServers, Hostway, Claus (nu lua ordinea ca fiind un criteriu de selectie).
Pentru extern: Hostgator(este singurul pe care l-am folosit si isi face treaba foarte bine).
E cam greu sa te hotarasti privind atatea oferte, insa raportul calitate/pret trebuie sa primeze.
O seara placuta.
xServers pe .ro si Hostgator extern.