-
Acelasi lucru il gasea explicat acolo insa crezi ca daca i-ai dat mura in gura, mai departe o sa stie ce sa faca sau o sa inteleaga principiul de functionare ? Este un ajutor, dar doar de moment; mai mult il ajutam daca ii aratam unde si ce sa citeasca.
-
Tu i-ai dat explicatia eu i-am aratat tehnic cum trebuie... sunt convins ca nu reuseste. Daca e autodidact gaseste informatii suficiente pe w.w.w
-
ce miai dat tu acolo nu cumva se pune in httpd-vhosts.conf si in httpd.conf se sterge de la nu stiu care linie ca nu m-am uitat un # ?
in locul la * ce se pune ? cumva un ip ?
trebuie sa fac ceva de genu asta .. ?
VirtualHost *:80>
ServerName domeniu.info
ServerAlias domeniu.info
ServerAdmin me@mydomain.tld
DocumentRoot c:/xamp/htdocs/domeniu
</VirtualHost>
<VirtualHost *:80>
ServerName subdomain.domeniu.info
ServerAdmin me@mydomain.tld
DocumentRoot c:/xamp/htdocs/subdomeniu
</VirtualHost>
Daca vrea cineva sa ma ajute prin TW , sami dea pm , multumesc frumos.
-
Directiva VirtualHost iti defineste un site nou, ce este intre <VirtualHost IP_SITE:PORT> si </VirtualHost> sunt informatii cu referire la acel site. Daca folosesti * in loc de IP inseamna orice IP.
ServerName = nume site
ServerAlias = pentru ce alte adrese sa fie servit acelasi site ca ServerName
ServerAdmin = cine administreaza domeniul
DocumentRoot = de unde sa-si ia fisierele
ErrorLog = unde sa stocheze fisierele de eroare
AddHandler = tipurile de scripturi valide pentru site-ul tau
DirectoryIndex = ordinea in care sa iti serveasca index-ul din director
In concluzie, daca ai domeniul adresamea.xx, ai un IP oarecare si vrei sa servesti un script uzual php care ar s-ar gasi in c:\xampp\htdocs\adresamea ai putea face cam asa:
Cod:
NameVirtualHost *:80
Listen 80
<VirtualHost *:80>
ServerName adresamea.xx
ServerAlias www.adresamea.xx orice_alt_subdomeniu.adresamea.xx
ServerAdmin webmaster@adresamea.xx
ErrorLog c:/xampp/htdocs/loguri/log_erori.log
DirectoryIndex index.php
AddHandler .php .php3 .php4 .php5 .phtml
DocumentRoot c:/xamp/htdocs/adresamea
</VirtualHost>
OFF: Cu aceasta ocazie, salutari tuturor!
-
Tehnic, ca de obicei :)
ON/OFF: 'neata buna
-
Tot nu stiu.Deci azi s-au propagat ns-urile la domeniul care il am, adica host | Just another WordPress site . Bun. Vreau sa imi explicati ,adica sa imi explicati pas cu pas.
Cum fac virtual hostu cu acest domeniu ? In htdocs am folderul studiotrailers si un folder subdomeniu .
Cum fac eu virtual host si ce ip sa pun , iar in cpanel unde este domeniul hostat adica studiotrailers.info de la dns adaug cname sau ip adress si nume site?
Multumesc.