-
Pareri hostx.ro
Vreau sa schimb hostingul la o parte din site-urile mele si nu m-am hotarat inca ce alegere sa fac. Pana acum mi se par interesante ofertele celor de la hostx.ro.
As vrea sa aud niste pareri legate de ei sau macar alte recomandari din Romania.
Multumesc.
-
-
Sa inteleg ca ai testat serviciile lor?
(Te intreb pentru ca am vazut ca esti in goana dupa posturi)
-
vecinu meu a folosit host de la ei ,si mi-a spus ca a mers destul de bine ,fara probleme + ca am fost pe la el si am vazut ce si cum.
-
si eu am avut un site 2 ani la hostx. Sunt ok, dar in prezent folosesc claus.ro Seriosi si ceva mai ieftini :)
-
NU CONTRACTATI de la HOSTX - TEPARI
Va spun experienta mea legata de aceasta "firma". Am contractat un pachet VPS Lv1 platit cu 250lei pe care am mutat un site cu 30000 - 50000 vizitatori unici. In primele 10 minute dupa propagare vps -ul a dat semne grave de oboseala. Am discutat cu departamentul tehnic care a "recomandat" un pachet mai mare VPS lv4 (octa core 16 gb) cu litespeed si modul de cache. Perioada de test 24 de ore pret 730 lei (pret de server dedicat). Bineinteles ca nici cu acest pachet site-ul nu raspundea corect la un numar mare de vizite. Siteul este optimizat, iar inainte de asta era gazduit impreuna cu alte 4 siteuri mai pe un server dedicat xeon quad core 3300 8GB ram si 2 x 500 Gb si functionau foarte bine. Dupa 24 de ore de test al noului pachet care nu reusea sa faca fata .... MI-AU INCHIS CONTUL...AVAND IN VEDERE CA AVEAM PLATIT PENTRU O LUNA SERVICIUL VPS LV1...deci 250 lei aruncati in conturile HOSTX. AVETI MARE GRIJA SI FUGITI DE ACEASTA FIRMA FANTOMA. Riscati sa va pierdeti banii , siteul si O GROAZA DE NERVI. Momentan fac demersurile legale la protectia consumatorului pentru stoparea la astfel de practici. Deci HOSTX TEPARI, HOTI, NU LUATI HOSTING daca vreti sa fiti linistiti
-
Daca hostx iti returneaza banii, esti multumit sau macar impacat ?
-
Sunt ok hostx, dar nu in top 10 firme de hosting.
Depinde de ce site-uri vrei sa gazduiesti la ei si ce pachet, in functie de site-uri o sa ai problema asta:
http://i.imgur.com/6lQoNhL.png
Eu am la toti:) Daca imi spui ce vrei sa gazduiesti pe Pm, iti pot face recomandari.
--------------
@costinburducea, e "urat" ca primul post sa fie unul cu review negativ. Asta ma face sa cred ca ai cont pe site, doar pentru acest review.
Toti avem experiente bune sau mai putin bune cu diverse firme de hosting, sunt pe forum mai multi proprietari de companii de hosting, printre care si gupi, iar userii de aici chiar stiu ce vorbesc in comparatie cu alte forumuri.
Problema ta nu o stiu, dar eu stiu ca nu sunt firma fantoma, pentru ca din cate stiu sunt INES, iar daca si INES e firma fantoma...
-
Am avut si eu experiente ca astea cu un numar mai mic de vizite, sub ce a prezentat costin. un VPS mic cu NGINX activat a reusit sa faca fata destul de bine. Acum am un VPS de la MXHOST cu litespeed activat. La inceput am folosit serverul simplu fara litespeed (configuratia lui fiind: 12 GB RAM Burst, 8 CPU, 6 giga garantat - pe la 400 500 online a picat. CU litespeed pe el si o configuratie de 6 CPU 8 giga ram Burst, mai mic ca cel de la inceput, vps-ul sta online pana la 800 900 utilizatori. Acum e greu ca firma de hosting sa ajunga dintr-o data sa-si de-a seama ce pachet si ce server va tine un trafic imens ca asta care arata ca un FLOOD. Totusi nu inteleg de ce nu au testat in continuare si a recurs la inchiderea contului. Nu judec pe nimeni, dar un sfat. Daca ai un site de cateva mii de vizite, nu te arunca la VPS. Un vps mic poate fi mai jalnic ca un host shared. Am avut host shared de 10 euro care mi-a tinut 20 30k. AI site pe wordpress si host cu CPANEL (cpanel papa in jur la 1 giga ram) + platforma wp. Mult noroc in alegere!
-
hostico si m247 - raspund foarte rapid la probleme si nu pica din ce iti pot spune eu (3 siteuri FOARTE MICI) :P
-
m247 au uptime decent, dar nu sunt wow deloc la resurse.