-
la paypal am cont bussines. nu l-am folosit nicodat ins.a Faceam plati cu cardul pana m-am fript de doua ori.
Banca nu poate refuza tranzactia care vine electronic de la sistem. Adica daca hostxx.com a avut odata datele cardului tau poate sa iti emita orice factura , and vrea si banca ta este obligata sa platesca.
Solutia in cazul meu a fost anularea cardului vechi..Eram la a doua factura nedorita ..
-
Folosesc cel mai des cardul dar si contul de paypal.
Legat de card m-am "fript" o singura data cand am cumparat un domeniu de la godaddy cu un promo code care m-ar fi costat 1.20$,domeniul fiind .com...am efectuat plata, toate bune si frumoase pana in luna urmatoare cand am fost anuntat pe mail ca s-a extras de pe card inca 6.20$ pentru un website builder dar pentru care am fost de acord cand am bifat termenii si conditiile banuiesc.
Deci aveti grija cand luati ceva printr-un PROMO code !
-
Eu folosesc si prefer Paypal, sunt mai usor de verificat si urmarit tranzactiile.
-
eu folosesc doar cardul....de fiecare data..
-
Dintre cei care platesc IN AFARA tarii cu cardul... Intrebare importanta pentru mine: Ati intalnit si ati folosit tranzactii securizate prin procesator autorizati cu redirect de pagina ( de genul romanescului GECAD) sau ati bagat simplu in siteul vanzatorului datele contului si ale cardului si eventual ati oferit si ceva scanari?
In plati cu cardul nu prea am incredere decat in procesatori automati si acreditati de card cum ar fi GECAD ( in romania) Atunci stiu ca situl de unde cumpar ceva nu lucreaza si nu primeste datele mele ci doar sistemul procesatorului le primeste, direct pe pagina lui securizata.
-
Am folosit și cardul și paypal. E drept, cu cardul nu am plătit decât la 1and1 și GoDaddy, două firme destul de serioase, zic eu. Hostgator are ceva ce nu-mi dă încredere :)
-
Eu știu că cei de la HostGator îți cer scanarea buletinului de identitate doar atunci când folosești un cupon. Politica lor spune că userul poate folosi doar odată cuponul, iar pentru a nu frauda sistemul, cer la clienți un scan cu buletinul lor. :)
-
Eu folosesc Paypal si am patit ca la Hostgator sa-mi ceara sa scanez nu neaparat cardul, ci cartea de identitate.
-
Eu am cont la hostgator si platesc via paypal, nu mi-a cerut niciodata nimic.