am luat si eu de la ghesi , ala de 777 (in oferta) are viteza mai mare decat cel de unde aveam eu hostat siteul, acu sa vad cum merge dupa ce-l pun pe picioare cu backup-ul facut, sper sa reusesc sa restabilesc totul online
Versiune printabilă
am luat si eu de la ghesi , ala de 777 (in oferta) are viteza mai mare decat cel de unde aveam eu hostat siteul, acu sa vad cum merge dupa ce-l pun pe picioare cu backup-ul facut, sper sa reusesc sa restabilesc totul online
eu am avut la ei un cont free cateva luni dupa care mi l-au suspendat pentru un script care chiar este free ,era vb despre un browser based game . Din punct de vedere tehnic sunt ok, pentru un hosting free nu am avut probleme deloc, pana la acel moment. Ceea ce m-a deranjat a fost ca mi-au impus sa iau un cont platit pentru a-mi recupera baza de date de la joc, asa ca am renuntat si mi-am luat cont platit la un alt hosting.
000webhost. L-am folosit prin februarie ca si server de testare. Mergea ok dar din cand in cand pica siteu. Hostul asta moca are o problema cu downtimeul. In afara de asta se intampla ca siteul sa fie ok dar sa cada baza de date. Nu recomand pentru nici un proiect!!!
E slab rau. Am stat juma' de ora sa-mi uploadez wordpress-ul. Oricum, m-am mutat la MxHost. :)
Eu exclud viteza de procesare si transferare a fisierelor, insa mi s-a intamplat sa imi mearga doar pagina principala, iar cand dadeam click pe un titlu de articol sa spunem, ma redirectiona catre siteul lor. Ca sa nu mai spun ca fantastico nu merge si nu au softacoulous.
Daca vreti hosting ieftin si stabil va recomand NsHost. Ii folosesc de circa 8 luni de acum si nu am avut NICI O PROBLEMA pana la acest moment.
000webhost se mișcă ok, dar atât, în rest ești foarte limitat. Am pus un Wordpress pe el și nu am putut face auto update sau să instaleze teme direct din dashboard, dădea eroare de la host, deci totul trebuia făcut manual. Ghesi de asemenea, nu recomand, au probleme multe, suport foarte slab.
Dacă vrei hosting de calitate în ro îți recomand webfactor, mxhost, elvsoft. Testate!
Dacă vrei hosting de calitate străin îți recomand godaddy (am peste 15 site-uri la ei de 3 ani), web-hosting.com (aparține de namecheap).