site nou => promovare in exces => posibil google dance
site-ul o sa-si revina
dupa mine o modalitate corecta de inscriere in directoare este 5-7/zi
Versiune printabilă
site nou => promovare in exces => posibil google dance
site-ul o sa-si revina
dupa mine o modalitate corecta de inscriere in directoare este 5-7/zi
voi ce ziceti sa continui sa promovez site-urile in cate 3-5 directoare pe zi sau sa astept sa-si revina si apoi...?
Suna naspa, dar nu e adevarat :D Gandeste-te daca ar fi asa ce usor ai putea face rau unui site concurent. eu zic ca orice site iese din sbox si scapa de penalizari daca aduci linkuri de calitate cate trebuie (aici e greul) si ai rabdare (adica nu te apuci sa incerci sa il fortezi afara cu metode mai putin ortodoxe).Citat:
Ideea e ca majoritatea webmasterilor vorbiti de ideea de site nu de pagina.
Pagina are page rank, pagina intra in sandbox nu situl...
Ai facut o greseala introducand pagina respectiva(subdomeniu) in 260 directoare.
Nu o sa il mai scoti niciodata din sandbox pt ca solutia consta in scoaterea linkurilor din acele directoare...
Suna naspa nu?
Eu as zice sa incerci alta metoda de aducere de linkuri. Fa ceva unic/de calitate pe site si promoveaza-l, sa-ti aduca singur linkuri naturale. Ca s-au saturat si motoarele de spam-ul nostru cu directoarele si link exchangeuri :PCitat:
voi ce ziceti sa continui sa promovez site-urile in cate 3-5 directoare pe zi sau sa astept sa-si revina si apoi...?
Nu stiu de ce au de suferit si restul subdomeniilor . restaurantebucuresti.eghid.net este site-ul inscris in peste 260 de directoare ,restul subdomeniilor sunt inscrise in maxm 50 dar sufera si ele din ce observ ,daca as crea un alt subdomeniu sa zicem restaurant-bucuresti.eghid.net as iesii din aceasta situatie?
Googlebot nu a mai venit de pe 7 decembrie ,o sa astept sa ma viziteze sa vad ce zice ..
Va multumesc
Eu am testat optimizarea in exces pana sa intru in sandbox pe pagini din interiorul unui site, pe subdomeniu altui site inclusiv pe alt domeniu.
Sa zicem ca pt pagina care am testat teoria mea a fost o pagina cu un link plin de keyworduri(nisa era jocuri).
Am pus acest link pe 10 situri de jocuri cu pr 3 si 4 sitewide. Dupa 2 saptamani a intrat in sandbox(pagina respectiva a avut cam 1 luna si ceva de la indexare.)Am mai asteptat 2 saptamani si pagina respectiva era tot in sandbox.
Ce am facut?
Am eliminat 60% din backlinkuri ,adica am scos 6 linkuri site wide de pe celelalte situri.In 3-4 zile deja am urcat pe prima pagina pt jocuri sport si am inceput sa readaug alea 6 linkuri separat cam intro luna si am ajuns pe pozitia 4 pt jocuri sport.
CUm nu ma interesa aceasta nisa am renuntat la el...insa am testat si asa a fost.
Cu subdomeniul a fost sa fac link exchange cu blogurile in blogroll....
Pana nu am eliminat cele existente care sa ma fi dus in sandbox nu am iesit...
Am facut in medie cam 15 LE cu bloguri in 3 saptamani. Subdomeniul se numea cancan.site.tld si am ajuns pe pozitia 3 dupa cuvantul cancan ,dupa ce am scos backlinkurile.
Deci daca nu ati testat si nu ati vazut cu ochii vostri cum sta treaba nu argumentati degeaba.
SI nu mai credeti in prostia asta cu trebuie backlinkuri de calitate cand esti in sandbox,fiindca daca o iei logic ,nartural odata ce esti in sandbox si nu stie nimeni de situl tau ai sanse cam 0 sa obtii backlinkuri de calitate.Credeti ca intrebarea asta nu a fost gandita de cei de la G?
In plus cu cat pui mai multe backlinkuri cu pr mare chiar si relevante spre un domeniu/subdomeniu/pagina noua creste riscul sa te duci in sandbox.
Am bulit un domeniu .ro fiindca am pus backlink de pe un pr6.Dupa 2 zile ce am adaugat acel link.... vesnica pomenire....
Eu am testat toate astea,nu trebuie sa ma credeti si nici nu prea mar interesa sa o faceti,dar mas bucura daca tot sunteti contra sa veniti cu exemple argumentate
Este inca in luna de miere.
In luna de miere te scoate putin in fatza astfel incat altii sa te vada si sa poata pune link-uri catre tine, respectiv sa te evalueze.
In functie de cum vei fi evaluat vei fi tratat in continuare.
Hai sa vedem cat timp ramai in prima pagina.
Ok in primul rand nu stiu de ce te ataci asa, vorbeste si tu ca oamenii, ca nu trebuie sa fim toti de acord cu tine.Citat:
SI nu mai credeti in prostia asta cu trebuie backlinkuri de calitate cand esti in sandbox,fiindca daca o iei logic ,nartural odata ce esti in sandbox si nu stie nimeni de situl tau ai sanse cam 0 sa obtii backlinkuri de calitate.Credeti ca intrebarea asta nu a fost gandita de cei de la G?
Adica motoarele de cautare sunt singura metoda de a aduce trafic, care apoi sa linkeze catre tine? Atunci nici un site nou nu ar mai avea nici o sansa.
Nu atac,insa oriunde citesc despre "o cadere in google" dau de "solutia asta" ca trebuie neaparat linkuri de calitate....
Apropose de link-uri ...
E ceva ce se numeste "Bad Neighborhood"
Ar fi interesant de stiut cate dintre siteurile care vand link-uri sunt aici si cate din directoarele care cer backlink.