Nu ai ce sa faci.. asta e googleul. Get use to it!
Versiune printabilă
Nu ai ce sa faci.. asta e googleul. Get use to it!
am sanse sa revin ?
cum pot scapa .. de penalizare sa zicem daca am .. dar nu cred pentru ca nu ar fi motiv ..sau .. sa astept poate revin ?
stie cineva sa ma ajute ?
1. Ca sa puna un diagnostic, un doctor are nevoie sa vada pacientul. Nu poate lucra pe un pacient "teoretic".
2. Ca sa puna diagnosticul corect, un doctor are nevoie ca pacientul sa ii spuna exact unde il doare (ne-ai spus deja), cand a inceput durerea, daca ai facut tu ceva ca sa o provoci si daca e o durere generala sau localizata.
3. Ca sa rezolvi problema, medicamentele costa, de cele mai multe ori. Ar costa si diagnosticul, dar mai sunt si doctori care ofera consultatii gratuite cand au timp.
4. Cu cat mergi la mai multi doctori cu problema respectiva, cu atat o sa fie mai mare confuzia. Pentru ca la fiecare doctor experimentat care stie ce vorbeste, apar 5 studenti neexperimentati cu diagnostice eronate/teoretice.
(Continuare pe linie medicala..)
Numai ca la sindromul "Google" este foarte greu de spus cauza care l-a declansat daca nu exista date concrete. Se administreaza medicamentele standard sperand la o imbunatatire a situatiei.. Poate fi de la o banala raceala pana la ceva foarte grav care te indeparteaza ceva timp din cautari.Citat:
1. Ca sa puna un diagnostic, un doctor are nevoie sa vada pacientul. Nu poate lucra pe un pacient "teoretic".
2. Ca sa puna diagnosticul corect, un doctor are nevoie ca pacientul sa ii spuna exact unde il doare (ne-ai spus deja), cand a inceput durerea, daca ai facut tu ceva ca sa o provoci si daca e o durere generala sau localizata.
3. Ca sa rezolvi problema, medicamentele costa, de cele mai multe ori. Ar costa si diagnosticul, dar mai sunt si doctori care ofera consultatii gratuite cand au timp.
4. Cu cat mergi la mai multi doctori cu problema respectiva, cu atat o sa fie mai mare confuzia. Pentru ca la fiecare doctor experimentat care stie ce vorbeste, apar 5 studenti neexperimentati cu diagnostice eronate/teoretice.
cine ma poate ajuta .. daca e .. sa spuna cine a mai avut asemenea cazuri si ii dau un pm cu situl .. si cu date despre ce s-a intamplat poate am vre-o sansa de ajutor