-
Indexare aiurea
La cautarea urmatoare : http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...e+Google&meta= pe prima pozitie este un url care este pus in robots.txt ca sa nu fie indexat!
2 siteuri au pus link in meniu catre el pentru a creste numarul de clicuri pt un post de radio si uite unde a dus acest lucru.
Eu am 2 intrebari:
1 - robots.txt e degeaba?
2 - Cum se poate ca o "pagina" fara continut sa ia titlul site-ului pe care este pusa ca link si sa fie pe prima pozitie pentru acea cautare.
Fisierul asculta.php nu afiseaza continut ci doar face redirect catre un url....
-
Despre ce url este vorba ? La mine primul este www killerhero.ucoz com/ si nu cred ca despre acesta este vorba
-
La mine si alti prieteni apare radiourionline.ro/asculta.php?id=240 pe primul loc...
-
Si cu ce linie e blocat acel url in robots.txt ? :)
-
si la mine e radiourionline.ro/asculta.php?id=240 . cautare pe google.ro
-
Revin ...
Acum si pt cuvintele "filme gratis" apar pe prima pagina, dar nu pe prima pozitie ci pe a 5-a ...
Ori cei care au cele 2 siteuri au descoperit ceva, ori e o anomalie. Eu va stau la dispozitie cu raspunsuri deoarece cred ca e ceva interesant la mijloc, nu stiu, poate o noua metoda de a creste in SERP (desi mi se pare cam blackish)
-
Cod:
User-agent: *
Disallow: /asculta.php
Poate ca nu vede pe asculta.php?id=240 ca pe asculta.php ... desi in mod normal ar trebui .