-
Cautare related:url
Salut
Plimbandu-ma prin Google Webmaster Tools, am dat cautare pentru legaturile related la pagina inscrisa. Rezultate: 0. Pagina noua, ma gandeam eu.
Dar cand am dat cautare Google related:domain.tld la o pagina de peste 1 an, rezultatele tot 0 erau. Inseamna ca nu inteleg eu ce inseamna cautarea asta related:domain.tld.
Imi poate explica si mie cineva? Multumesc.
-
In principiu Google ar trebui sa returneze site-urile inrudite .
Si eu am facut o cautare related:siteulmeu si tot 0 rezultate . Am incercat si cu alte siteuri cunoscute .La multe dintre ele Google a raspuns: 0 rezultate.
Cred ca e ceva asemanator cu link:www.site.extensie unde Google afiseaza partial sau chiar deloc linkurile catre site .Nu inseamna ca nu ai linkuri deloc sau ai numai cate iti afiseaza Google . La site-ul meu am 8 linkuri in Google si 774 in Yahoo.
Asa si in cazul related:www.siteulmeu.extensie . Am siteuri similare ,dar nu nu le afiseaza .
-
Nu, ideea e alta : cauti o NISA unde iti vor aparea SITEURI related.
http://www.google.com/search?hl=en&q...re&btnG=Search
-
Era vorba de related:www.site.extensie nu related:cuvant sau related:keyword
Sunt chestii total diferite ; thefan a intrebat related:www.site.extensie ceea ce se refera la siteuri inrudite cu siteuri
-
E de cercetat subiectul, si mie mi s-a parut nefolositor acest Related; dar de obicei G nu face lucruri nefolositoare.
-
si eu mi-am pus intrebarea asta dar m-am gandit ca ar fi cumva legat de continut duplicat pe alte site-uri/plagiat si m-am bucurat ca am 0 rezultate (nu a copiat nimeni) :))
-
Nu are cumva legatura cu linkurile REL="xxx"?
Ca de exemplu:
Cod:
<li><a href="http://spam.doizero.net" rel="me">Colectie de Spam</a></li>
-
Nici unul din site-urile mele nu au related, si luand aleatoriu niste site-uri vechi si mari nu aveau. Toatea astea .ro in romana
Pe cand in engleza chiar merge faza (fiecare site apartine unui domeniu, si cauta site-urile din acel domeniu legate intrun fel sau altul)
Exemplu
-
Pe site-uri .ro foarte putine cautari returneaza rezultate pt:related:site.ro in schimb pt cele in engleza am inatalnit mai multe rez.
-
Am avut curiozitatea sa vad ce rezultate returneaza G pentru un site de televiziune . Cele mai multe rezultate sunt intr-adevar situri similare, situri de mass media , dar sunt si situri care nu stiu ce rost au acolo. La situl televiziunii publice returneaza pe langa situri media si situri de institutii publice precum CFR ,probabil datorita caracterului de institutie publica a celor doua , dar de ce situl unei televiziuni din Romania e similar cu situl unei televiziuni din Ungaria , in timp ce toate celelalte situri tv romanesti nu sunt similare cu acel sit unguresc ,nu mi-e clar.
Nu cred ca similaritatea se bazeaza pe linkuri ,ci doar pe multe criterii de similaritate a siteurilor ceea ce face ca rezultatele related:url sa para ciudate.