-
eu am vazut azi ceva pentru 3 site-uri de care ne ocupam :)
+ modificari in SERPS in ultima perioada. de fapt asta a fluctuat mult in ultimele luni. pentru un site, noi am avut locul 1 pentru 4 fraze de cautare de la ultimele actualizari (eu sper sa-l pastram :) ), restul de rezultate au fluctuat la greu. eu am 2 site-uri pe fr, sunt tare curioasa cum o sa evolueze. astept sa vedem cand/daca se stabilizeaza.
-
S-a facut update-ul de PR.
Pentru site-urile mele cresterile si scaderile sunt exact asa cum ma asteptam.
-
Da, a avut loc update-ul. Am observat cateva cresteri, dar si scaderi :)
Succes celor care inca nu au avut parte de update ;)
-
oribil. am pierdut PR4 si 5. am luat in schimb pe site-uri noi intre 1 si 3.
-
Google toolbar a primit update in cele din urma. Toate siteurile noi au primit PR2 - PR3 , cam slabut dar e ok
-
Nasol... nici mie nu prea mi-a adus cresterile asteptate acest PR update. Ma asteptam la alte cresteri. Ma asteptam si la scaparea de o penalizare, insa se pare nici asta nu s-a intamplat.
Per total nici o scadere, unele cresteri dar nu cele la care ma asteptam...
Totusi marea parte a site-urilor se bucura de un trust ridicat, ceea ce ma multumeste si imi rasplateste munca mai mult decat PR-ul la care ma asteptam.
-
Acum iara incep spamarile de linking sell :)
-
PR update 24 iulie
De vreo 2 zile imi zicea lumea ca vede schimbari in pagerank, dar pana azi la mine nu se intamplase nimic. Am observat niste cresteri, chiar neasteptate. Pana acum vad ca nu mi-a scazut nimic.
Oare au schimbat iar algoritmul si dau la toata lumea PR mare ?
-
intocmai eu am valori prea mici..
-
La mine nici o schimbare la niciunul dintre site-uri :(.
Nu am stat sa fac linkbuilding ce-i drept (nici nu am platit pt linkuri), linkurile inspre site s-au construit natural.
Pe unul dintre situri, in Google Webmasters, imi arata 4242 backlink-uri. PR 3. Cam putin.. dar asta e.