Daca nu vad toate functiile din acel JS nu am cum sa-mi dau seama.
Versiune printabilă
Daca nu vad toate functiile din acel JS nu am cum sa-mi dau seama.
La mien in continuare NU functioneaza acel 1.php, ie da "page cannot be displayed"; sub celelalte [FF/Opera] merge...
acest lucru imi da de banuit ca-i o problema legata de versiune... [6.0.2800 here, SP1] tu ce versiune ai?
---
In legatura cu scriptul, e luat dircet de la google, din instructiunilor lor.
Nu cred sa fi gresit eu, o sa studiez; logic imi pare sa fie INAINTE de acel Body cu initialize() [initializare harta]
---
[Edit:] am gresit, initialize() este o functie distincta, nu-i inclusa in acel script buclucas...
mutand acel "include script", din header in interiorul body, problema s-a rezolvat...
Multumesc mult, will.
mai raman doar cu curozitatea: cum naiba de a mers pana acuma???
INCERC o concluzie, poate o fi cuiva de folos, nu se stie:
- script cu key-ul de la google maps trebuie inclus in BODY, si nu in HEADER [cum faceam eu]
---
will - daca [si cand] gasesti un pic de timp - cum ti-ai dat seama ca trebuie in BODY, si nu in header? Altfel spus, care scripturi se pun in header si care in alte parti?
Pai era clar ca acel script trebuia sa "deseneze" harta in pagina, nu in alta parte, de exemplu in head poti sa pui JS-ul unui formular care sa valideze anumite campuri etc. Pt mai multe informatii ai putea sa citesti un tutorial JavaScript.
nu, will, desenarea hartii se facea prin acel initialize() de pe BODY ON LOAD, insa nu aveai cum sa-ti dai seama de asta fara un studiu mai aprofundat.
Io cred c-a fost mai degraba intuitia, ma refer la acea intuitie care se formeaza/dezvolta in timp, la cei cu experienta "batatorita" :)
multumesc inca odata, mi-as dori sa ma pot revansa cumva...
Daca nu ma insel mai ai sa-mi dai o bere, de mai demult pt. un url rewrite :)
Cu placere, o sa-ti trimit pe PM adresa unde trebuie sa-mi trimiti banii sau berea :))
as zice mai bine sa instalez o conducta [de bere] intre tms si [probabil] bucuresti, preeeeeesimt ca se vor mai aduna datorii din astea :)