Salutare!
Am si eu o intrebare in legatura cu nenea gogu' ?
Am scris pe google link:tutoriale-pc.com si nu imi gaseste nici un rezultat ! oare de ce? linkuri catre mine sunt ... dar google nu stiu de ce nu le vede.
Multumesc!
Versiune printabilă
Salutare!
Am si eu o intrebare in legatura cu nenea gogu' ?
Am scris pe google link:tutoriale-pc.com si nu imi gaseste nici un rezultat ! oare de ce? linkuri catre mine sunt ... dar google nu stiu de ce nu le vede.
Multumesc!
pentru ca site-ul mi se pare ca este relativ nou , incearca link exchange cu nise asemantoare tie si asteapta urmatoarele pr update.
incearca aceeasi comanda pe Yahoo care le arata pe toate.
Google nu arata toate linkurile; paradoxal , trebuie sa folosesti Yahoo pentru a avea o imagine mai clara pentru link:www site com
Inscrie-ti siteul in Google Webmaster Tools- ai acolo mai multe rapoarte utile.
asta cu linkurile am inteles... nu le afiseaza cum trebuie, dar?
Citat:
pana nu o sa imi apara linkurile si in google nu o sa ma pozitioneze mai bine nu?
Gresit. Google vede acele link-uri. Pe toate. Indiferent de cate iti arata tie.
Cel mai bine, cauti pe Yahoo, cu comanda (exact asa):
Si acolo vei vedea 90% din link-urile reale pe care le ai. Link-urile pe care le vei vedea acolo sunt 100% indexate deja de Google si deja incep sa te ajute si sa lucreze pentru tine.Cod:linkdomain:www.site.ro (atentie, nu pune si http://)
am inteles !
multumesc pentru ajutor !
eu nu cred ca se actulizeaza in perioade diferite. De obicei imediat dupa un update de linkuri urmeaza cam imediat update de pr sau au loc ambele simultan .
Cel mai bine a explicat Cristi : Google nu-ti arata linkurile pana nu are loc un update (si nici atunci pe toate) , dar din momentul in care ce ai obtinut linkurile deja incep sa-si faca efectul ajutandu-te sa urci in serps)