Site-ul respectiv este e pagini. ro
Sigur nu este de azi-ieri la IBL (cel putin la mine...), dar recent, oricum...(nu tin minte de cand,sicer, am putine IBL-uri si fara schimbari la numar vad, nu am dat importanta).
Versiune printabilă
Sigur nu este de azi-ieri la IBL (cel putin la mine...), dar recent, oricum...(nu tin minte de cand,sicer, am putine IBL-uri si fara schimbari la numar vad, nu am dat importanta).
veveve.epagini.ro?! veveve.e-pagini.ro? Nu exi]Citat:
Postat în original de too_night @ Dec 20 2005, 02:32 PM) [post=8193
[/QUOTE]
veveve.epagini.ro?! veveve.e-pagini.ro? Nu exista decat veveve.epagini.com.
Citat:
Postat în original de kevinro @ Dec 20 2005, 12:52 PM) [post=8195
:) .com]
veveve.epagini.ro?! veveve.e-pagini.ro? Nu exista decat veveve.epagini.com.
[/QUOTE]
:) .com; scuze; doar ala care exista
Cert este ca Google arata ce vrea el la capitolul IBL;
eu unul am facut acum ceva teste cu site-ul meu si altele cunoscute/concurente, cu verificarile de rigoare;
iar in cazul meu ii "scapa" multe link-uri care in schimb le vede la altii ca fiind IBL-uri,
in conditiile in care, la multe dintre ele, sigur eram acolo cu mult inainte ca ceilalti sa stie ca exista locul respectiv.
Care e ideea? Stres, intrebari, asteptat urmatoarea saptamana, comenzi Google etc-etc?!?
Ca sa ce? Rezultatele nu-s nici pe departe reale, asa ca nu-i prea mult suflet pus pe tema asta?
Citat:
Postat în original de too_night @ Dec 20 2005, 10:41 PM) [post=8210
google nu arata niciodata toate IBL-urile pe care le are catre un site, dar fi sigur, ca o data ce o pagina este indexata, orice link de pe]
Cert este ca Google arata ce vrea el la capitolul IBL;
eu unul am facut acum ceva teste cu site-ul meu si altele cunoscute/concurente, cu verificarile de rigoare;
iar in cazul meu ii "scapa" multe link-uri care in schimb le vede la altii ca fiind IBL-uri,
in conditiile in care, la multe dintre ele, sigur eram acolo cu mult inainte ca ceilalti sa stie ca exista locul respectiv.
Care e ideea? Stres, intrebari, asteptat urmatoarea saptamana, comenzi Google etc-etc?!?
Ca sa ce? Rezultatele nu-s nici pe departe reale, asa ca nu-i prea mult suflet pus pe tema asta?
[/QUOTE]
google nu arata niciodata toate IBL-urile pe care le are catre un site, dar fi sigur, ca o data ce o pagina este indexata, orice link de pe ea este luat in considerare.
Ben, stiu ca ...etc-etc, nu ziceam asta; ziceam doar ca reazultatele diferitelor comenzi Google nu imi par sa fie prea relevante; si, in cazul meu, concret in comparat]Citat:
Postat în original de ben @ Dec 20 2005, 10:49 PM) [post=8211
google nu arata niciodata toate IBL-urile pe care le are catre un site, dar fi sigur, ca o data ce o pagina este indexata, orice link de pe ea este luat in considerare.
[/QUOTE]
Ben, stiu ca ...etc-etc, nu ziceam asta; ziceam doar ca reazultatele diferitelor comenzi Google nu imi par sa fie prea relevante; si, in cazul meu, concret in comparatie cu site(uri) concurent(e).
Daca asa va fi de acum incolo trebuie sa mai imi angazez oameni care sa valideze siteurile inscriese in director :)
Eu am observat ca in ultimul timp Google a vizitat multe pagini de redirect de la mine din director cu toate ca am specificat in robots.txt sa nu le indexeze.
(Cand am inceput roportal-ul motoarele de caiutare erau cam "idiotele" si dupa ce vizitau un redirect nu isi dadeau seama ca s-a schimbat url-ul. Daca pe site-ul respectiv link-urile nu erau absolute incepeau sa imi ceara tot felul de fisere de la mine de pe servar. Cred ca au mai evoluat intre timp :) )
Ce-mi place cand arunc o vorba, si se isca discutii interesante, plapitante si folositoare.
Way to go community :)
Acum am vazut (daca-i veche, asta e, nu trageti ...):
countomat. com are, pe langa ceva link-uri directe, si cateva pagini cu rapoarte in care link-urile sunt
de formaCitat: