poi la mine e selectat english , united states , acolo imi arata 246000/luna shi sunt pe prima pagina dupa aceasta cautare.
Versiune printabilă
poi la mine e selectat english , united states , acolo imi arata 246000/luna shi sunt pe prima pagina dupa aceasta cautare.
dar nu inteleg cine ar cauta/cauta "sublime directory". nu-mi inspira nimic.
de fapt, care e situl tau ? poate ca nu are legatura cu cuvantul cautat; sau poate ca peste 90% dau click pe primul rezultat - care pare a fi un director adult.
super, mersi pentru stire
worth a beer
Ma nemultumeste o faza: pt o keyword phrase (3 KWs) tool-ul de la Google imi arata o medie de 25.000 de cautari lunare pt Match Type Broad, pt Match Type Exact 1.300, iar tool-ul de la SEOBook imi arata 3 pe zi, deci 90 pe luna.
Cum trebuie procedat pt a afla un nr. exact de cautari pt o anumita fraza? Match Type Exact coroborat cu SEOBook? :)
Nu e nici un secret, keyword phrase-ul este "buy computer software" pt un site-client e-commerce din USA.
Nu este neaparat pt o campanie AdWords, ci pt un keyword research general. Site-ul si-a marit traficul lunar de 5-6 ori dupa ce i s-au optimizat URL-urile si ma interesa cat de cautate sunt kw-urile pt care este pe primele pozitii in SERP.
Totodata, vroiam sa identific cel mai bun SEO tool pt keyword research, in afara de programe cu plata gen Web CEO sau IPB Arelis, pe care le-am incercat, dar care nu mi-au fost de mare ajutor. Poate primesc ceva recomandari in acest sens. :)
Pentru exact match (deci exact cautarea ta) si eu obtin o medie de 1300/luna - pentru US/English.
Daca se poate, pune si un URL catre ce ai folosit din seobook. Depinde foarte mult de unde ia datele. Daca se bazeaza pe vechiul "Overture Tool" atunci e destul de clar..
Am folosit http://tools.seobook.com/keyword-tools/seobook/, se mentioneaza ca "This tool is powered by Wordtracker". :confused: