Cristi , poti sa detaliezi te rog
Versiune printabilă
Interesanta treaba. 2 ani mi se pare exagerat,probabil ca e foarte suparat G pe el,dar care sa fie motivul? Daca vrei da-mi adresa pe PM,sunt foarte curios sa aflu cauzele.
Cu ce ai incalcat Webmaster Guidelines si cum ai incercat sa repari ?
Scuze ca deviez topicul,poate ar trebui facut unul nou.
Mai bine unul nou :)
Deschid eu unul ...ca vreau sa ii dau si raspunsul lui autotrafic.....
Textul perfect dpdv SEO pe o pagina: putin (~150-200 cuv), mediu (200-400) sau mare (400+)?
Care e dupa tine, procentajul potrivit la keyword density intr-un text?
De la 1 la 10, cat de importanta e "armonia" keyword-urilor? (de ex. sa fie aceleasi keyword-uri in titlu, in text, in incoming links, in meta, etc)
Evident am si eu pareri proprii la intrebarile de mai sus, dar sunt curios cum le vezi tu. Buna ideea cu thread-ul apropos :)
Dar pt index ai inbounds? Si paginile interne au/aveau link pe index?Citat:
Scuze.. nu vreau sa fiu Gica Contra, dar chiar nu pot sa fiu de acord cu tine in cazul asta. Eu am avut un site care la o luna dupa ce l-am pus sus a primit PR3 pe index si PR2, PR3 pe inner-uri fara nici un inbound link.
ce se intampla daca am 10.000 de pagini toate optimizate dupa acelasi cuvant cheie? ( exemplu "sport" )
Cuvantul sport are in fiecare pagina o densitate de 5-7 %
Poate duce la o penalizare ?
Intrebare: Continutul tradus automat si deci care apare pe site in 4-5 limbi diferite, se considera continut dublu? (ma gandesc aici in primul rand la faptul ca google intelege diferite limbi, deci poate sa-si dea seama ca este cam acelasi text, doar tradus)
NU lua prea in serios chestia cu duplicate content.
PT duplicate s euita doar in meta. Spre exemplu siturile de versuri sau poezii.Toate au acelasi continut dar toate rankeaza bine.
Partea cu limbile straine,google traduce ca un copil d eclasa a 6.Doar cuvintele de baza. Daca traduci din romana->engleza cu translatoru si invers nu obtii textul initial.