-
4 filme SEO
Daca vreti sa petreceti 8 ore, sa vizionati discutii despre SEO si aveti si cont puteti intra aici http://docs.torrents.ro/details.php?id=23817 ( Seo Course The Red Discs ) .
Am vazut primele 2 filme si mi-a cam dat impresie ca ceea ce noi numim seo spam se cam practica in SUA.
Daca nu aveti cont poate ne descurcam cumva.
-
-
[QUOTE=Marius ISP;62419]Am vazut primele 2 filme si mi-a cam dat impresie ca ceea ce noi numim seo spam se cam practica in SUA.QUOTE]
SEO spam se practica peste tot, nu numai in US. Asta nu inseamna ca e bine evident. Dar hei, fiecare alege modul in care vrea sa "lupte", modul in care vrea sa ajunga la finish, si mai ales ce fel de rezultate isi doreste...
-
As vrea sa vad si eu acele filme insa nu am cont, ma poate ajuta careva? Raman dator :)
-
am eu un prieten care are cont la astia , treebe sa vorbesc cu el si revin cu raspuns, si eu sunt curios sa le vad. cine stie mai invatam si noi ceva de peste ocean .
-
Din cate stiu este deschisa inscrierea pentru membrii noi ;)
-
la mine nu merge linkul ala
Internet Explorer cannot display the webpage
-
a reusit cineva sa le downloadeze?
-
interesant
Si eu sunt interesant de filme
Poti sa ne dai denumirea exacta a lor poate le gasim pe DC++
ca de obicei asa se intampla ... le iau mai intai cei de pe torente si dupa acea le gasesti pe DC++
10x
-
pe mine ma enerveaza ca nu reusesc sa fac seed si deci prin urmare nu-mi creste ratia. in curand cred ca o sa fiu banat. aveti idee ce as putea face sa pot uploada mai bine?