-
indexare vs neindexare
Am urmatorea problema: saptamana trecuta (cred ca marti dar nu mai tin minte exact ziua) am adaugat un director la unul din site-urile mele. Joi am facut un search pe google dupa cuvinte cheie sugestive si mi-am gasit site-ul pe pagina a doua la google. Vineri era pe prima pagina. Sambata mi-a picat serverul vreo 10 ore, iar duminica site-ul meu nu mai aparea. Nu numai in primele doua pagini de la google, nici macar daca ii dau search dupa url sau cache:... Poate sa fie din cauza faptului ca serverul a fost picat si ma astept ca saptamana asta dupa ce spiderii imi viziteaza site-ul va reveni totul la normal?
-
Da, probabil ca Google incerca sa te indexeze tocmai cand era picat serverul respectiv. Desi e oarecum ciudat, ca doar trebuia sa fii macar in cache.
-
Problema s-a rezolvat si sunt din nou pe prima pagina. Ceea ce ma bucura este faptul ca s-a intamplat foarte repede.
Dupa cum inteleg eu desfasurarea actiunii, google a reactionat in felul urmator: a intrat sambata, n-a gasit directorul proaspat indexat si s-a shucarit crezand probabil ca ma joc de-a v-ati ascunselea cu el. S-a uitat insa si prin celelalte directoare indexate pe care le cunostea bine si stia ca sunt un exemplu de stabilitate si cand a vazut ca nici ele nu sunt de gasit si-a dat seama ca problema o fi de la Electrica, Distrigaz sau Metrorex si in nici un caz de la mine. In consecinta, cand a avut iar drum pe strada cu site-ul meu (azi dimineata) s-a gandit sa mai sune o data la mine la usa si, cum m-a gasit acasa, suntem prieteni din nou.
-
Cred ca mai degraba e vorba de google dance.
-
-
Directoare in sensul de example.com/director. Nu era vorba de director web.
-
scuze :) am citit in graba si am vazut directoare acolo