-
sitelinks
in google webmasters (pentru 2 site-uri diferite) imi apare la links > current sitelinks mai multe adrese frumos asezate. asta de cateva zile.
la o cautare dupa cuvinte cheie pentru care site-urile sunt pe pozitia 1 in google nu imi afiseaza frumos sub rezultat si sitelinks. oare o sa imi afiseze si mie ca la altii?
-
poti face un printscreen cu sectiunea sitelinks din GW?
-
ce e google webmasters? :?
-
1 Ataşament(e)
sorin: google webmaster
printscreen atasat
-
cred ca e un bug ceva ...am si eu la toate siteurile..
-
este!!!..si mie mi-a facut:
kristal club - Căutare Google
pacat ca acum voiam sa schimb siteul!
-
la kristal club afiseaza frumos :)
este sau nu este bug?
-
Aceeasi problema/nedumerire o aveam si eu dar dupa ce am citit putin helpul lor am aflat 2 chestii :
-un site trebuie sa aibe minimum 4 sitelinks ca acestea sa fie afisate pe google
-poate sa dureze si 90 de zile de la momentul cand sunt genererate sitelinkurile si pana apar efectiv la cautarile de pe google
Asa ca nu poti decat sa astepti.
-
am si eu 7 sitelinks in GWT... din cate am citit pe blogul lor si in cateva articole de pe net, acestea se vor afisa in timp. in plus, este posibil ca ele sa fie afisate doar daca situl cu pricina este primul in rezultatele generate de cautarea dupa o anumita sintagma.
-
dupa ce criteriu afiseaza sitelinks in google? conteaza page rank-ul site-ului sau vechimea?
-
din cate am observat eu la 2 din site-urile unde mi-au aparut "sitelinks" cred ca e importanta structura site-ului. legaturi text cu <a href="">, etichete <h1> si <h2>, titluri relevante. la unul din site-uri (aurelian consulting) titlul legaturilor generate suplimentar este dat de textul legaturilor din site. la un alt site apar chiar si 3 legaturi suplimentare iar un titlu este dat de titlul din <h2> (codrin ro)
toate paginile care apar la legaturi suplimentare au PR.