Am intrat aici sa vad si eu ce pr va avea siteul meu! Sunt acceptabile aceste predictii sau nu ar trebuie sa le iau in seama?
Versiune printabilă
Am intrat aici sa vad si eu ce pr va avea siteul meu! Sunt acceptabile aceste predictii sau nu ar trebuie sa le iau in seama?
Eu nu iau niciodata in seama PR predictors. Poate sa iti arate ca ai PR predicted 6 si sa primesti doar 3. Toolsurile de PR prediction sunt facut pe baza unor algoritmi, cum google schimba mereu algoritmii e imposibil ca acele date sa fie precise, nici pe aproape. Sunt fun totusi, si sunt ok ca sa iti faci o idee cat de mult ti-a crescut siteul din punct de vedere al backlinkurilor.
this tool sux !
am un domeniu de PR 2 , am dat sa verifice si zice ca nu are backlinks ... e stricat .
"Insufficient backlinks" spune si la mine. Din ce am observat programelul lor merge cam jumatate din timp bine, in restul da cu virgula ... :whistle:
la mine vede toolul 1800 de BL-uri iar in links la webmaster tools apar 18.000...
Eu nu iau in considerare rezultatele unor astfel de tooluri.
Chiar daca au rezultate haotice de multe ori, multi (mai ales pe forumuri straine) se lauda cu un PR astronomic (predicted) pe un site recent lansat cu PR0.
tools-urile alea nu vad niciodata toate backlink-urile si in plus, nu cred ca iau in calcul "rel="nofollow"... nu ca google ar lua in seama tag-ul respectiv. la ultimul pr update am avut cateva pagini cu pr4 numai cu backlink din wikipedia, care foloseste "nofollow". sa vad si la urmatorul daca se intampla acelasi lucru.
tool-ul acela il "monitorizez" de mult.. sunt curios sa vad daca, chiar e adevarat ce "prezice" el acolo .. voi posta dupa update cu detalii :) (conform lui ar trebui sa am un site cu pr4 si unul cu 5) ..
La mine tot zice că nu am suficiente backlinkuri...
Nu va bazati prea mult pe chestiile astea. In special asta de la Iwebtools. De cand mi-a aratat odata PR 7 la un site care avea 2 si care a sarit de fapt la 4 am incetat sa-mi mai bat capul cu el. Daca faci treaba buna PR-ul va creste natural, in functie de calitatea muncii de backlinking pe care ai depus-o. Oricum PR-ul se actualizeaza zilnic, dar noi nu vedem decat ceea ce ne arata bara - o data la cateva luni.
Şi chiar aşa de greu e să facă şi ei să ni se actualizeze bara în fiecare zi?
Orice tool de prezicere sux .
Total de acord. Niciodata la mine nu a dat o predictie buna. Tot ce este estimativ este ... estimativ.
chiar si toolul de la iwebtool.com nu e nici pe aproape...