-
nu e mai ok sa redirectionezi din cPanel? e un tool acolo, Redirects se numeste, introduci in casete link-ul vechi si cel nou
cum ar fi mai bine, din .htaccess sau din tool-ul asta?
h ttp://forum.seopedia.ro/discutii-generale-privind-optimizarea-si-motoarele-de-cautare/7763-impact-negativ-pt-google-si-pt-alte-motoare-de-cautare.html
-
cPanel-ul practic scrie automat in fisierul .htaccess asa ca nu are importanta ce metoda folosesti cat timp iti afiseaza ce trebuie.
-
consecinte?
bun, facem redirect atunci, ce va zice google cand vede un site care aduce zilnic 2 pagini cu continut nou, de un an de zile, poc!, deodata apar 1000 de linkuri redirectionate catre paginile vechi; practic va tb sa indexeze noile pagini si sa uite de cele vechi, e ca si cum ai avea un site nou care lanseaza deodata multe pagini cu mult continut, poate fi considerat spam?
-
Cat timp faci redirectarea corect nu are ce sa zica google, cu conditia sa nu apara link-uri catre pagini "moarte".
-
super.merci mult!
am vazut pe undeva ca lui "gogu" nu-i plac redirecturile, de asemenea am citit in alte posturi ca dupa ce indexeaza noile link-uri, sa scot redirecturile. banuiesc ca nu e nimic daca le las asa, poate mai sunt link-uri pe alte site-uri catre paginile vechi.
-
Iti recomand sa lasi acolo redirectarile o perioada (cel putin 6 luni)... apoi blochezi doar din robots.txt vechile link-uri si lasi in continuare redirectarile. Google nu prea agreeaza redirectarile din metataguri sau cele cu JS.
-
Salve,
Poti sa descri exact pasii care ii faci.
Merci.
-
daemonic cui ii este adresata intrebarea? Eu am explicat mai sus destul de clar.
-
Am aceiasi problema ca si Marius ISP ... scuze am omis...
AM facut Mode Rewrite (web friendly) .. la url-uri dar exista si cele vechi si nu reusec sa ii fac o regula in .htaccess sa scap de cele vechi... google le vede pe ambele.
Eu incerc ceva de genu:
- daca se accceseaza o pagina nume-pagina.php?id=2 sa il trimit la o pagina redirect.php?id=2 ... unde sa ii pun headerul de 301 redirect permanent si sa-l trimit la pagina cu nume webfriendly (care e creata tot cu .htaccess).
-
ar trebui sa mearga redirectul daca vei pune la sfarsitul regulilor din .htaccess [R=301,L] sau doar [R=301]