-
Headings & hosting
Salut,
Am si eu 3 nelamuriri pe care le-am transformat in 3 intrebari:
1)sanctioneaza google modificarea proprietatii font-size la h1,h2,h3... ?
Adica daca pun pagina un h1 cu font size 10px asa cum face okazii.ro (vezi headerul) o sa am probleme?
2)Am auzit ca e suficient un singur h1 pe pagina, daca pui mai multe esti suspectat de spam , e corect?
3)Legat de hosting, am inteles ca google tine cont la fiecare cautare de locul de unde ai net deci iti da rezultatele din zona , dar de ce tine cont? de locatia serverului sau de tld? eu vreau sa fac un site in romana .ro destul de mare si datorita ofertelor mult mai avantajoase ma gandeam sa il hostez la godaddy. O sa am probleme in google.ro ?
-
1 - nu, atata timp cat nu folosesti aceeasi culoare cu fundalul, etc...
2 - cam da...
3 - Ai optiuni... mai exact: Siteul tau este hostat afara. Daca o sa caut cu optiunea google "pagini in limba romana", scoate rezultate indiferent de unde sunt hostate... Daca o sa caut cu optiunea "pagini din romania" atunci, o sa returneze pagini hostate fizic in romania, evident, in functie de acuratetea cu care google stie unde este hostata fiecare pagina...
-
Intrebarile cred ca au legatura cu aceasta dezbatere de pe softpedia. Toto ti-a raspuns foarte exact.
In ce priveste filtrarea Google, chiar functioneaza in cazul gazduirii la GoDaddy. Am cursbnr.net gazduit la GoDaddy si nu apare in rezultate cand se cauta cu optiunea "pagini din România".
-
exact! au legatura cu mai multe dezbateri softpedia si m-am gandit ca un raspuns exact il pot primii doar aici pentru ca e vorba de seo
ms de raspuns toto, m-am lamurit in sfarsit.
deci merita sa hostez la godaddy sau am mai mult de pierdut tinand cont de faptul ca ma bazez mult pe vizitatorii din google (de parca as fi singurul :D)
-
Din acest punct de vedere merita sa hostezi la GoDaddy in aceeasi masura in care merita sa hostezi la orice alt provider serios din afara. Parerea mea e ca "pierderea" vizitatorilor in acest caz este insignifianta, deoarece cred ca sunt putini cei care fac cautari in google.ro folosind optiunea "pagini din România". Acum si cate ceva despre GoDaddy:
- foloseste un panou de control propriu cam incalcit, presonal prefer cPanel
- toate modificarile (adaugare domeniu, creare e-mail, creare baza de date) nu au loc instantaneu, ele fiind aprobate mai intai de godaddy
- crearea adreselor de e-mail este limitata
+ are spatiu si trafic suficient de mari
+ uptime ok
-
1. nu
2. se pare ca folosirea headingurilor nu ajuta foarte mult. E mai degraba un mit si o regula invechita.
3. daca publicul tau e in principal romanesc, foloseste un domeniu .ro si un hosting romanesc.
-
eu ma auzit ca goddady ar cam fi content stealers si ei si hostmasters
-
la pct 3 sunt cam sceptic:
sony np-fh - Căutare Google ultimu rezultat de pe prima pagina este ideall.ro
- ROTLD whois database www gateway
- ROTLD whois database www gateway
Hostu e la Jodohost..in state