-
Google WAR
Salut,
Nu stiam ce title sa dau la acest thread, ideea e k google mi-a declarat razboi, sau eu lui, hmm cred k el mie..inca nu sunt sigur.
Problema cu care ma confrunt e urmatoarea:
Am un site romanesc, vechime putin peste 2 ani, PR6 vreo 20 000 articole.
Brusc acum vreo 2 saptamani,primesc un mail "Google AdSense Account Disabled" fara sa fac nici un fel de modificare la site si fara sa observ nimik spectaculos in contul de adsense.
Mai noi din vreo 25 000 de pagini indexate cate aveam am ramas doar cu 960 :((
Repet, nici o modificare de continut la site, nimik, nici macar articole noi adaugate (am fost in vacanta asa ca nu a avut nimeni access la admin sau ftp). Aaaa, si PR de la 6 a coborat frumos la 2 :sick:
Cine ma poate ajuta cu un sfat, o parere, o idee despre ce s-a intamplat si cum pot remedia situatia pentru ca aprox 70-75% din trafic venea de la google. Mentionez ca pe google webmaster tool figurez cu site`ul fara ban, sau alte povesti, la fel ca innainte numai cu problemele mentionate.
Multumesc anticipat!
-
ne arati si siteul?
poate ne vine o idee...
-
A fost o mica rectificare a PR in august din ce am inteles eu si un update la BL .
La Adsense poate ai folosit alceva in afara de Sponsored Links si Advertisements... Arata-ne site-ul , poate ne vine vreo idee cum a zis si barosanu
-
Eu m-as apuca de puricat logurile serverului. Mai toata lumea are "prieteni" bine intentionati.
-
@victorro - ne-ai prezentat faptul, fara se ne dai detalii. In acest fel nu-ti putem fi de prea mare folos.
-
Agnus, ai dreptate in ceea ce priveste logurile de pe server, le-am studiat, nimik deosebit in afara de faptul ca am un trafic mai mare de la un IP spre deosebire de traficul provenit de la celelalte IP-uri care au accesat site-ul.
Momentan nu cred k ajuta la nimik sa va dau link`ul de la site.Aveam un script modificat bazat pe Joomla, dar l-am dat jos sa mai fac unele schimbari..oricum azi numarul paginilor indexate deja era mai mic 689 :(
Chiar nu stiu cum si de ce..
Pe deasupra am primit si mail de la Google..ideea e k cik am incalcat terms and conditions:
adsense/terms
adsense/policies
si k degeaba le mai scriu k nu ma mai baga in seama..
Mai pot sa am adsense pe site`ul asta?Sau alt advertiser asemanator, k income, mai este?
Atat entuziasm aveam, cu toti banii primiti pe ultimu cec de la adsense mi-am luat domenii..dar in situatia asta no return:confused:
Multumesc
-
Daca nu ne dai adresa siteului nu putem sa te ajutam cu nimic.