-
Google pierde teren
Am gasit astazi un articol interesant in care arata cum evolueaza motoarele de cautare in ultimii ani, iar bing se apropie de 10% iar google e la 83%... nu a mai fost asa jos dupa graficul acesta niciodata din 2010.
Ce credeti ca a cauzat aceasta scadere si crestere pentru bing ?
link catre articol aici.
-
E simplu, a fost banat in China si unele tari comuniste, din unele tari s-a retras singur, 83% e totusi enorm.
-
Pe dispozitivele desktop, presupun ca Bing s-a ridicat foarte mult in ultima perioada si multumita browserului Edge. Pe langa asta, la nivel worldwide mi se pare destul de util Bing, rezulatele cautarilor includ multe informatii utile pentru utilizator (exemplu) si nici nu sunt prezente chiar atat de multe rezultate platite precum la Google.
-
1 Ataşament(e)
Pare sa arate destul de bine bing https://www.bing.com/search?q=kiwigym
Mi-a luat si locatia, nr. de telefon, adresa, website. Citeste mai greu schemaorg cu snippet, ce sa zic... sa ne trimita trafic :)
Ataşament 4853
-
site:nwradu.ro arata 92 de pagini indexate, cand blogul are mii de posturi de calitate.
-
Se pare ca utilizatorii Google au inceput sa aprecieze diversitatea si relevanta rezultatelor oferite atat de Bing cat si de celelalte motoare de cautare cunoscute precum Qwant, DuckDuckGo, Ecosia, Starpage, Yandex, chiar daca cele din urma sunt dependente de Bing.
De exemplu, eu, familia si cativa cunoscuti nu mai folosim Google de mai bine de 8 ani.