salutare.. cand miam inregistrat siteul pe google (Acum o zi) am facut un robots.txt :((( nsh ce ma mancat.. si mia spus cineva "BRAVO MAH :(( " .. acum ce e de facut? mai vine Domnul G pe la mine ? (google bot) .. va rog raspundeti-mi
Versiune printabilă
salutare.. cand miam inregistrat siteul pe google (Acum o zi) am facut un robots.txt :((( nsh ce ma mancat.. si mia spus cineva "BRAVO MAH :(( " .. acum ce e de facut? mai vine Domnul G pe la mine ? (google bot) .. va rog raspundeti-mi
pai ce ai scris in robots?
daca e gol fisierul nu e luat in seama...
nu prea era gol..
User-Agent: *
Disallow: /
User-Agent: Googlebot
Allow: /
acu ce sai fac?:( sper sa nu trebuiasca sai schimb domeniu :( ( ma rog subdomeniu )
...daca ne spuni ce ai scris in robots.txt poate te putem si ajuta :rockon:
..uite aici ex. de la mine, lucrez cu el de 2 ani si este totul ok;)
Citat:
# lasa toti robotii sa intre si sa indexeze, in afara de fisierele listate mai jos
# acolo va trebui sa-ti scrii fisierele tale la care sa nu aiba robotii acces
User-agent: *
Disallow: /fisier1/
Disallow: /fisier2/
Disallow: /fisier3/
Disallow: /fisier4/
Disallow: /fisier5/
Disallow: /fisier6/
Disallow: /fisier7/
Disallow: /fisier8/
Disallow: /fisier9/
Disallow: /fisier10/
Disallow: /fisier11/
Disallow: /fisier12/
Disallow: /fisier13/
Disallow: /fisier14/
Disallow: /fisier15/
Disallow: /sau_o_fila_care_doresti_tu.doc
Disallow: /sau_alta_fila_dorita.html/php/htm
# roboti colectori - astia aduna adrese eail de pa site-uri si ulterior trimit SPAM
# practica pe care mai multe site-uri din Romania o numesc *Reclama*
User-agent:EmailCollector
# gaga robots fuck off
# uneori se poate intampla ca un robot sa *inebunesca* si nu mai pleaca de pe site, uitand ce a indexat si ce nu
# acestia produc trafic enorm uneori - pentru a evita situatia se introduce ce scrie mai jos
User-agent: GagaRobot
...cu acest robots.txt esti de partea cea buna
Daca te-am putut ajuta, nu ma uita cand am eu nevoie de ajutor ;-)
Am avut eu un site care interzicea accesul prin robots.txt. Dupa ce l-am scos , intr-o saptamana mi l-a indexat Google. Tot ce trebuie este sa ai linkuri catre siteul tau.Asa ca poti sa stai linistit :)
lam bagat in diferite directoare :) astept acum sa il ia google.. ca vad ca pana acu sa suparat pe wewewe.optimizare.srv.ro :)) sper sa fie ok..
Pune si un sitemap.xml in Google Webmaster Tools .Il poti genera cu A1 Sitemap Generator
am pus :)
Dan, pune un robots.txt, dar GOL. Asta ca sa nu ai 404-uri in log-urile de server (pentru ca GoogleBot verifica daca exista sau nu).
Problema rezolvata.
E adevarat ce zice necro... niste "nesimtiti".
Oricum, interesant cont trafic pt site.
Da...in .ro oamenii fac optimizare si au si site-uri..cu textul altora...ca vezi nu or sa ii prinda nimeni.
Vorba aia, "toti stie si face seo."
imi cer scuze ca nam precizat sursa.. na fost cu intentie..
precizeaza si dex-ul pe care-l folosesti ... ca poate-l corectam si pe ala inainte de-a fi folosit de tine.