-
Seo Link Building
Buna,
Cand faci tiered link building. Si cumperi un site pt link (un site mai vechi care a rankuit bine in trecut si a fost abandonat si proprietarul nu si-a reinoit domeniul) Doar un singur link poti sa iti creezi catre money site?
De asemenea de cate linkuri ai avea nevoie create in modul acesta pt tiered linkbuilding sa ai o imbunatatire considerabila. Sa zicem ca esti un magazin de mobila pentru Romania de cate astfel de linkuri ai avea nevoie?
Multumesc
-
Poti duce mai multe linkuri spre money site, sa zicem unul din index, vreo 2-3 din articole. Sau poti duce unul singur sitewide, depinde de money site ce profil de linkuri are si ce mai ai nevoie sa ii pui.
De cate linkuri ai nevoie, numai tu stii, depinde de prea multi factori ca sa ne dam cu parerea. Poate un link te ajuta foarte mult, sau poate nu te ajuta deloc.
-
Ideal unul singur
Daca pui mai multe nu e neaparat rau dar micsorezi linkjuice-ul in mod proportional cu numarul de obl-uri pe care-l pui.
In ceea ce priveste numarul necesar, ti-e clar cred ca nu exista un numar general valabil, e de la o nisa la alta, de la un cuvant la altul.
Cu aproximatie, poti sa te uiti cate linkuri are primul pe nisa ta.
Daca are 50 si toate (sau mare parte) sunt tot ca si ale tale, din domeniii expirate, atunci si tu cam tot de 50 vei avea nevoie.
Daca are linkuri mai puternice sau mai slabe din alte surse decat din expirate atunci evident ca trebuie sa iti refaci calculul.
-
Ceea ce nu am reusit eu sa inteleg. Este link-ul si backlinkul vad acolo 49.000 links to the site aia ce ii cine o facut link catre tine? Cu ce free tool pot sa vad cate linkuri sio facut unul catre site?
-
De obicei tool-urile iti vor arata un numar de "linking/reffering domains" care iti arata cate site-uri/domenii linkeaza catre tine si un numar de "backlinks" care arata cate link-uri ai spre site-ul tau in total (un domeniu poate sa iti si cateva zeci de mii de link-uri daca pune link-ul tau in sidebar sau footer). Pe tine in principiu te intereseaza cate site-uri linkeaza catre tine, nu cate backlink-uri ai.