-
Dilema SEO
Tocmai am terminat cat de cat treaba la partea de programare la site-ul din semnatura si m-am apucat sa citesc diverse articole de SEO si forumul acesta :)
Site-ul e de fapt o aplicatie si din aceasta cauza nu e prea mult text ... din ce am citit e bine sa ai cat mai mult text (in care sa pui cuvine si fraze cheie). Ce sa fac ? Sa inventez sectiuni noi in care sa pun text cu legatura la site cat de cat sau sa il las cum e?
Existe metode de SEO potrivite pentru astfel de site-uri (aplicatii web) ?
Multumesc anticipat pentru orice informatie ;)
-
Fa-ti un blog, in care sa prezinti functionalitatile, ceri sugestii, etc. Va atrage mult continut din domeniu. De asemenea, un forum te poate ajuta. Sau chiar o sectiune cu legislatie, noutati, etc.
-
Ok mersi de pont. O sa ma apuc de un blog si probabil si de o sectiune cu legislatie.
-
poti sa faci o sectiune de articole si sa incurajezi vizitatorii sa posteze chiar ei.
cu sectiunea de legislatie ai grija. de obicei nu se face altceva decat se copiaza legea din monitorul oficial sau de pe situl guvernului. daca vrei sa faci asta, mai bine lasa: continutul paginilor nu are cum sa fie original si poti sa fi chiar penalizat. daca ai de gand sa explici legislatia in domeniu se schimba situatia.
succes,
mihai