Salutare tuturor!
Am şi eu o intrebare şi anume: mai foloseşte cineva directoare web în anul 2016? Fiind ele şi linkuri pentru site-uri mici?
Versiune printabilă
Salutare tuturor!
Am şi eu o intrebare şi anume: mai foloseşte cineva directoare web în anul 2016? Fiind ele şi linkuri pentru site-uri mici?
De ce nu? Acum 2 zile mi-a venit insa aprobarea la un site trimis la inscriere in primavara anului 2015. Nu intretin oamenii directoarele de articole, cu atat mai putin pe cele web. Dar mai sunt si conteaza.
Pai daca au dat accept la 1000 de site-uri o data, inclusiv si al tau s-ar putea sa iei penalizare pt spam de la director, eu zic mai bine sa-i dai disavow.
M-as mira sa fie 1000 de site-uri romanesti de aprobat pe luna. Cert e ca nu am avut site-uri penalizate de la inscriere in directoare. E problematic ca dureaza mult si din punctul asta de vedere nu prea renteaza.
Parerea mea e ca singurul care mai conteaza e dmoz-ul, dar aici obtii greu inscrierea. In rest cam toate au cazut, ce directoare mai vezi tu cu PR4 sau chiar PR3? In 2016 zic.
Eu nu mai folosesc de 3 ani directoare Web. Cine are chef sa riste, poate incerca. Eu am avut ceva directoare si am renuntat la ele.
Am auzit ca inca mai merg in Romania. Stiu ca e o intrebare care nu are legatura cu topic-ul, dar cam cum merge treaba cu guest-posturile in Romania? Un thread pe tema asta mi-ar fi util. Toate cele bune. :)
"Am un site care rankeaza din 50 de directoare pe concurenta medie, am un site care a fost penalizat pentru directoare, etc" . Am facut descriere separata la inscriere/aceeasi descriere sunt multe de discutat, dar nu am auzit ca un site inca ar merge cu directoare.
Dar nu "am auzit ca inca merge cu directoare in Romania", ala nu e SEO, e zvon.
Referitor la intrebarea ta, care-i diferenta intre guest-post si alt link (articol platit, advertorial, cum vre sa-i zici)? Linkurile ajuta sau nu, in functie de site-ul pe care-s plasate. In general ajuta, dar sunt si linkuri nocive (gen directoare). Daca nu la link te referi, explica-mi guest-post.
In alta ordine de idei, bun venit printre noi.
Eu unul nu as mai merge pe directoare, de vreo 3-4 ani am renuntat la ele. Guest post, link exchange, private pbn de preferat