Folosesc si eu social media, insa nu stiam chestia cu fetch pana acum.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Folosesc si eu social media, insa nu stiam chestia cu fetch pana acum.
Va multumesc pentru raspunsuri.
ce meta-uri folosesti? <meta name="revisit-after" content="1 days">
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Adu 1-2 backlinkkuri de calitate catre articol, scrie mai frecvent pe blog sau dai un share pe g+, twitter si alte retele de socializare.
Si eu recomand aceleasi metode, prin fetch indexarea este mult mai rapida, cel putin asta am observat la mine si prin share pe social network, bafta!
Am inceput sa folosesc fetch si observ o indexare foarte rapida. Va multumesc pentru acest pont. Vad ca are o limita de 500 pe luna, in slabe slabe sanse sa fie depasita.
Dane te contrazic, site-ul din semnătură e actualizat haotic, indexarea este instant! Folosesc doar Google XML Sitemaps si asta e tot. Problema este cache-ul, acum de exemplu e din 16 august, chiar dacă ultimul articol indexat e din 17. Nu dau niciodată fetch! Din cele 100 de site-uri pe car ele am, cele cu autoritate se indexează mereu rapid.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Poti incerca sa aduci un backlinkuri de agregatoare online, sunt foarte bune unele dintre ele si se indexeaza aproape instant.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)