-
timp de indexare Google
Din cate stiu eu (sa ma corectati daca nu e asa) google vine periodic sa-ti viziteze siteul; daca de fiecare data gaseste update vine mai des , ajungand , daca de fiecare data a gasit update , sa vina chiar si de mai multe ori pe zii sau poate sa-ti fie indexat noul continut aproape instant.
Cu ceva ani in urma am avut un blog .wordpress.com , blogul era chiar nou iar continutul il indexa instant, asa e si acum?
-
Mie mi s-a indexat siteul foarte rapid dupa ce a fost pus pe host si dupa cum ai zis si tu, cum adaug un articol, este indexat imediat.
-
Maximilian, nu iti ridica sperantele foarte tare. Esti in perioada de inceput, atunci cand google te pozitioneaza mai bine in rezultatele de cautare si iti acorda mai multa atentie. Dupa ce trece acea perioada , vei fi indexat mai greu, va trebui sa muncesti pentru pozitionare etc.
Cris, google vine pe site-ul tau mai des, daca sunt link-uri pe alte site-uri populate care sa il conduca acolo. Google mai apare pe website-ul tau atunci cand te inscrii in Analytics sau in Webmasters si trimiti un sitemap sau , ceri indexarea unor pagini.
Intr-un rezumat, google vine pe site-ul tau daca gaseste link-uri pe alte site-uri care sa il conduca la tine.