-
Nu om, contu a fost al unui prieten, mi l-a dat de cateva luni pentru ca nu mai merge sa creezi de ceva vreme. Eu am intrebat un lucru, toti spun dupa cum vezi altceva... Si chiar daca incerci sa o dai la intors se vede bine ca unu nu a punctat ce am intrebat ci numai alte chestii ce nu au legatura cu intrebarea mea. Am crezut ca totusi mai exista oameni care macar citesc intrebarea si o inteleg, dar se pare ca s-a cam dus. Nu mai e ce a fost. Daca nu vrei sa stergi articolul, te rog macar sa-mi stergi linkul. Ms
-
-
Citat:
Postat în original de
florea
Nichita sterge-l odata
http://mrwgifs.com/wp-content/upload...-Darko-Gif.gif
-
Dude, zi-ne si noua ce-ai fumat? Ii de calitate, bag de seama.
-
Oameni buni, nu are rost sa mai comentati, va pierdeti timpul aiurea pentru ca omul vrea sa ii spuneti ce vrea el sa auda, altfel va da negative. E amuzant pe undeva pentru ca nu tin atat de mult la reputatia primita de la oameni pe care nu ii cunosc. Eu cred ca am fost la subiect. A intrebat de ce credem ca nu ii cresc vizitele. Vizitele sunt facute de vizitatori, adica oameni. Nu citesc site-uri de genul prosport, gandul, cancan etc pentru ca nu gasesc informatia pe care ma astept sa o primesc dupa ce citesc titlul articolelor. So what ?!
Faptul ca site-urile mai sus amintite au ceva vizite se datoreaza publicitatii masive de care au parte. In caz contrar, nu cred ca ar fi atat de citite chiar daca ar aparea in cautari. Majoritatea informatiei pe care o iau de pe net, nu o iau prin google ci intrand direct pe site-uri.
-
Asa zici tu Cosmin... dar eu unu nu am de unde sa stiu ce informatie ofera un site. Tu ai zis ceva care din punctul meu de vedere nu imi e de ajutor, decat daca asite-ul ar fi fost populat. Odata ce a fost penalizat, inainte sa adaug articole copiate nu cred ca isi are rost ceea ce spui tu. Subiect inchis si am terminat. M-am retras si am fost fraier ca m-am intors iar pe acest forum sa cer ajutor. O zi frumoasa
-
In primul rand nu ai fost la subiect si nu ai intrebat strict daca e penalizat ci ai folosit cuvantul busit. Limba romana e complicata si plina de intelesuri. Nu sunt Mafalda sa ghicesc ganduri. In al doilea rand ar trebui sa avem decenta sa nu ii spunem cuiva ca e prost atunci cand ii cerem un sfat si ni-l da gratis, chiar daca nu ne e de folos. Daca era contra cost, poate aveai dreptul asta.
In al doilea rand, nu cred ca e OK sa cumparam conturi pe Seopedia. Admini vad ca nu fac nimic.
Apoi, tot ce vroiam eu sa spun anterior e ca site-el nu prezinta credibilitate. Am vrut sa fiu decent. My fault. Pentru cineva care vrea sa faca o reteta de pe un site, credibilitatea e importanta pentru ca urmeaza sa investeasca bani in faina, zahar, sare etc.
-
Cosmin n-am cumparat cont si daca vor ma pot bana. Ai si tu dreptatea ta si eu o am pe a mea. Zic sa incheiem subiectul si cel mai bine ar fi ca un admin sa stearga