Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Treburi serioase - Google Page Speed Isights!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de aliens Vezi Post
    Da si nu. Majoritatea chestiilor din PageSpeed Insights sunt facute ca sa oferi tu un UX cat mai bun. Insa raspunsul serverului conteaza la SERP; poti sa ai si 800MBps (megabaiți), sunt degeaba daca ii ia 5 secunde la server sa raspunda ca te-ai trezit sa pui 500k produse pe prestashop :/

Troll much? Hai de-acu sa bagam link-uri, ignore orice altceva?
    Cat sa ai ? 50%? 40% nu cred ca reusesti. O pagina cu 50% si link-uri mai bune, e mult peste una cu 100% si 2 links. Cred ca deviem complet de la ce este important.

Daca pagespeed a devenit problema in seo, atunci e vremea sa ne apucam de afiliere.

Ne-am apucat de zugravit, fara sa avem acoperis.

-----------------

Raspunsul serverului conteaza la serp? Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu-mi spune ca ai citit pe un blog, ca nu ma ajuta. Poti sa ne oferi mai multe detalii?

Pot sa am un presta cu 500k si cache, se incarca sub 1 secunda, iar daca am net de 800Mbps, se incarca inainte sa dau click!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Raspunsul serverului conteaza la serp? Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu-mi spune ca ai citit pe un blog, ca nu ma ajuta. Poti sa ne oferi mai multe detalii?

Pot sa am un presta cu 500k si cache, se incarca sub 1 secunda, iar daca am net de 800Mbps, se incarca inainte sa dau click!
    Legat de raspunsul serverului si time to first byte, am dat exemplu de un studiu pe Moz. Mai este si prezentarea lui Will Critchlow de la SearchLove Boston 2013 (link deck, link video - daca ai DistilledU sau ai fost la Open Day).

Daca astea nu te ajuta, n-am ce altceva sa-ti spun. Nu stiu ce fel de surse accepti, sau daca ignori orice alta sursa in afara de testele tale.

Cat despre presta cu 500k si cache, am vazut first hand un astfel de magazin, cu toate optimizarile de performanta posibile (inclusiv modificari la indecsii de db), pus pe nginx. Nu merge bine, mai ales cand vine vorba de fatetare. Singurul sistem de caching cat de cat mai bun la el este Full Page Cache, care nu este fezabil la magazine cu foarte multe produse fiindca este foarte greu de invalidat.

alleks este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Sa incepem de la sfarsit. Merci de sfat, din pacate tine de gusturi si gusturile mele sunt altele. Verdele dispare cand se schimba site-ul principal, o sa pun in curand un bej sau roz (daca ai preferinte, spune aici, si-ti pun culoarea ta favorita). Culorile depind de monitor si de gusturi. Daca te-am facut sa tresari, e perfect. Eu am prostul obicei sa fac design care sa ma tina 2-4 ani. Cand am zis beta, nu la verde ma refeream, cat ca nu este optimizat si tot fac 92.
    Nu ai pentru ce, insa nu e vorba de subiectivism. Nu trebuie sa intram in detalii, sa-ti spun si ca monitorul este cu TN panel, de 24" si brightness minim, astea sunt detalii care nu imbunatatesc faptul ca acea nuanta de verde este foarte vie, deranjanta si oboseste orice fel de ochi. Este evident ca iti faci site-ul sa arate fix cum vrei tu, nici nu se pune problema de altceva.

Cat despre Google, da, tine cont de viteza cu care un site se incarca, e un lucru dovedit de mai multe persoane. Studii de caz pot fi gasite usor pe net.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Da! Sarbatori fericite tuturor. Mai facem un pic de timp dupa mestecatul in cozonaci sau spartul nucilor pentru prajituri si mai intram si pe forum sa scriem cateva randuri. Eu cred ca ar trebui sa lasam verdele lui @Tom si fatza lui Matt Cutts, oricum nimeni nu o poate scoate la capat. Eu stiam cam asa - verdele se asociaza cu natura, care simbolizeaza cresterea si speranta. Poate asta este motivul culorii folosite de @Tom si nu trebuie sa ne deranjeze, fiecare cu ale lui culori.

Nu cred ca cineva citeste si pleaca suparat dupa toate discutiile noastre, este forum, fiecare ne dam cu parerea si tot asa. Important este sa dezbatem ce deschidem cu bun simt si fara intzepaturi. Toti care vand sau se ocupa de astfel de servicii, au un anumit nivel de experienta sau inteligenta. Daca pe mine atat ma duce capul si atat stiu, nu trebuie sa vii tu, sau altul (ma refer la modul general) si sa arati cat de inteligent si important esti tu. In orice meserie, domeniu de activitate sau purtare de opinci a existat un inceput si nu cred ca cel care incearca sa invete ceva este dobitoc.

Sarbatori fericite tuturor! Toata stima pentru SEOPEDIA si multa sanatate persoanelor care administreaza acest forum.

klaudiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    18th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    170
    Putere Rep
    24

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In orice meserie, domeniu de activitate sau purtare de opinci a existat un inceput si nu cred ca cel care incearca sa invete ceva este dobitoc.
    Dar despre cel care este platit pentru un anumit servciu si apoi nu mai raspunde la telefoane, emailuri, cum il putem numi?
    Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Craciun fericit tuturor si multa, multa sanatate! Seopedia, este un forum unde se poate discuta (chiar se poate discuta), analiza si indiferent daca mai facem greseli sau daca suntem maestri in SEO , sau incepatori, nu am vazut o persoana care sa dispara din acest forum. Sa le dea D-zeu, sanatate persoanelor care se ocupa de acest forum si sa aiba un an mai bun, linistea sufleteasca pe care o doresc langa familia si copii lor, langa tot ce exista in jurul lor si langa cei ca mine, ca tine, sau chiar langa cei care mai scriu prostioare pe forum.

Craciun Fericit si multa sanatate!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema in contul Adsense cu Page Speed
    De florescualin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th August 2013, 13:26
  2. Test page speed
    De DRG în forumul Teste
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th February 2013, 08:19
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2012, 09:58
  4. Extensii Joomla - caching, optimizare, minify, page speed